Εποχιακά φυτά σε γειτονιές του Δήμου Νέας Ιωνίας

Νέα Ιωνία 7/12/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ανθίζουν» οι γειτονιές του Δήμου Νέας Ιωνίας

Με πολύχρωμα φυτά ομορφαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες πολλές γωνιές της πόλης σε μια προσπάθεια του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Νέας Ιωνίας να βελτιώσει αισθητικά και να ενισχύσει την εορταστική εικόνα της πόλης.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας πραγματοποιούν φυτεύσεις εποχιακών φυτών σε κεντρικά σημεία, πλατείες, πεζοδρόμια, νησίδες και άλλους χώρους ώστε με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων οι Ιωνιώτισσες και οι Ιωνιώτες να απολαύσουν μια πόλη με περισσότερο χρώμα, μια πόλη όμορφη και φιλική.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην πλατεία Σημηριώτη, στην πλατεία Μητέρας, στο παρκάκι Αγίου Στεφάνου, στην είσοδο του Δημαρχείου, στο συντριβάνι επί της λεωφόρου Ηρακλείου, στις νησίδες της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, κ.ά.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά: «Φέρνουμε την άνοιξη μέσα στην κοινωνική βαρυχειμωνιά με περισσότερο χρώμα και φως στην πόλη μας. Παράλληλα με τη τοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου στην πόλη μας, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη φροντίδα και την περιποίηση των δημόσιων χώρων με φυτά εποχής που ομορφαίνουν τις γειτονιές, αλλά και τις καρδιές όλων μας».

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ