Έργα ενεργειακής αναβάθμισης σε σχολικά κτίρια του Δήμου Νέας Ιωνίας

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη η απόφαση ένταξης του Δήμου στο πρόγραμμα προμήθειας εξοπλισμού για τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας σχολικών κτιρίων.

Το έργο βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας αφορά τα σχολικά συγκροτήματα του 1ου Γυμνασίου  και του  1ου Λυκείου Νέας Ιωνίας, συνολικού προϋπολογισμού 949.840 ευρώ και θα χρηματοδοτηθούν από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020/ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του δήμου Ν.Ιωνίας η κα Θωμαϊδου ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη «που μας στηρίζει στον αγώνα που δίνουμε για βελτίωση των υποδομών και καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μας».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε: «Με τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, συνεργαζόμαστε συστηματικά. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας μας  εντάσσεται και η έγκριση για  την έναρξη έργων που θα συμβάλουν στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των σχολικών κτιρίων του Δήμου. Με την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων και τη δημιουργική συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής συμβάλλουμε στην ενίσχυση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου σε τοπικό επίπεδο».

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ