Εργασίες αποψίλωσης & καθαρισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας στο άλσος Βεΐκου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                                                    
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
Τηλ. 213 2000434, 457
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

Νέα Ιωνία 16/7/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας στην περιοχή του άλσους Βεΐκου

Συνεχίζονται οι εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού του άλσους Βεΐκου, από τις υπηρεσίες του Δήμου Νέας Ιωνίας προκειμένου να ενισχυθεί η αντιπυρική προστασία του άλσους εν όψει της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου και της εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά των πυρκαγιών.

Ενημερώνουμε ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες σε επίπεδο πρόληψης και συγκεκριμένα η αποψίλωση χόρτων, η διάνοιξη διαύλων, η απομάκρυνση επίπλων, μπαζών και παράνομων παραπηγμάτων, η εποπτεία και συντήρηση των πυροσβεστικών κρουνών.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση προκειμένου να διατηρείται ένας πνεύμονας πρασίνου για την πόλη σε άψογη κατάσταση, αλλά και για να αποφευχθεί κάθε πιθανός κίνδυνος. Σε αυτήν την προσπάθεια είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή όλων των πολιτών.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου επισημαίνει: «Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και έχουμε διαμορφώσει ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον για τους πολίτες. Χρειάζεται τώρα, την καλοκαιρινή περίοδο, μεγαλύτερη προσπάθεια και εγρήγορση για την προστασία του άλσους. Γι’ αυτό προσβλέπουμε στη συνεργασία όλων. Μένουμε στην πόλη μας. Αγαπάμε τη Νέα Ιωνία. Σεβόμαστε το περιβάλλον».

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ