Ερώτηση για τις εργασίες υπογειοποίησης από την “Δημιουργία Αλληλεγγύη”

Νέα Ιωνία 12 Φεβρουαρίου 2020

Προς

  1. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
  2. Δήμαρχο Νέας Ιωνίας
  3. Επικεφαλής Παρατάξεων και Δημοτικούς Συμβούλους.

 

Θέμα: Ερώτηση για τις εργασίες υπογειοποίησης.

Εδώ και πολύ καιρό έχουμε κάνει ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για ποιο λόγο δεν έρχονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι σχετικές με την υπογειοποίηση που αφορούν το γήπεδο της ΑΕΚ.

Επίσης θέλαμε από την κα Δήμαρχο να μας ενημερώσει που ακριβώς βρίσκεται το έργο και αν έχουμε κάποια εμπλοκή που να οφείλεται σε δική μας καθυστέρηση.

Μάλιστα και οι άλλες παρατάξεις, η ΕΝΟΤΗΤΑ του κ. Γκότση και η ΛΑ.ΣΥ. με τον κ. Κατιμερτζόγλου, ζήτησαν να ενημερωθούν άμεσα για το συγκεκριμένο θέμα επισημαίνοντας ότι δεν φτάνουν οι προσωπικές της συζητήσεις με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και ότι πρέπει θεσμικά να ενημερώσει το Συμβούλιο.

Εμείς ως Παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» στηρίξαμε και στηρίζουμε το έργο του γηπέδου της ΑΕΚ και προφανώς την υπογειοποίηση.

Η κα Δήμαρχος δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα θεσμικά και επιχειρεί να παρουσιάσει πάλι την εικόνα της αγωνίστριας κόντρα στους κακούς της Αντιπολίτευσης.

Στην τελευταία επιτροπή Ποιότητας Ζωής 30/01/2020, έφερε το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, χωρίς πάλι να έχει ενημερώσει τους Επικεφαλής των Παρατάξεων. Παρόλα αυτά το θέμα παραπέμφθηκε στο Δ.Σ. χωρίς να ξέρουμε το πότε θα έρθει προς συζήτηση.

Για μια ακόμη φορά ζητούμε άμεσα από την κα Δήμαρχο η οποία έχει να συγκαλέσει Τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο σχεδόν ενάμιση μήνα, να φέρει το θέμα της υπογειοποίησης και των ρυθμίσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας έστω και καθυστερημένα σε Τακτική Συνεδρίαση την Δευτέρα 17/02/2020.  Μέχρι στιγμής εξακολουθούμε να μη γνωρίζουμε την ημερομηνία συζήτησης, ενώ τα θέματα που έχουν κατατεθεί από τις Παρατάξεις ολοένα και αυξάνονται.

Για την Παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη»
Ο Επικεφαλής
Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Χριστοδούλου Βασιλ.-  Καναβός Μιλ. – Τσομπάνογλου Φ. – Λάμπρου Χαρ. – Λαζαρίδης Ι.- Κλάρα Αναστ. – Παπαμαργαρίτης Ευθ. – Σκευοφύλαξ Σωτ. – Αναμουρλόγλου Χρ. Τσιακαλάκης  Γεωρ. – Αγγελακοπούλου Ανστ. – Στέφας Γεώργ. Ναϊσίδου Σοφ. Κουλουριώτη Μαρ. Ελισάβετ.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ