Ερώτηση Μανούρη για τη χρηματοδότηση των εργασιών στο Δημαρχείο

Η δημοτική παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κατέθεσε (6/2) στο Τμήμα Πρωτοκόλλου του Δήμου Νέας Ιωνίας ερώτηση σχετική με τις εργασίες ανακαίνισης του Δημαρχιακού Μεγάρου της πόλης, ζητώντας από τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου να ενημερώσει μέχρι αύριο (7/2) μεταξύ άλλων «από ποιο πρόγραμμα προέρχεται η χρηματοδότηση των συγκεκριμένων εργασιών».

Εξηγώντας αυτή την κίνηση, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Παναγιώτης Μανούρης, δήλωσε στην εφημερίδα μας IONIANT.gr πως: «Η Δήμαρχος δεν απαντάει σε κανέναν και δεν σέβεται τις διαδικασίες. Ακόμα περιμένουμε, τόσο εμείς όσο και άλλες παρατάξεις, απαντήσεις που μας οφείλει με τη διπλή της ιδιότητα: ως Δημάρχου και ως Προϊσταμένης των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας. Φτάσαμε, λοιπόν, στο σημείο να υποβάλλουμε εγγράφως τις ερωτήσεις μας. Όμως, εν αντιθέσει με κάποιους Αντιδημάρχους, οι οποίοι είτε απαντούν ότι δεν γνωρίζουν το εκάστοτε θέμα για το οποίο ερωτώνται και δεσμεύονται πως θα το εξετάσουν και θα μας ενημερώσουν, είτε απαντούν σχεδόν άμεσα, όπως πράττει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, η Δήμαρχος συστηματικά μας αγνοεί προκλητικά.».

Παναγιώτα Σούγια


Νέα Ιωνία 06 Φεβρουαρίου 2020

Προς

  1. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
  2. Δήμαρχο Νέας Ιωνίας
  3. Επικεφαλής Παρατάξεων και Δημοτικούς Συμβούλους

θέμα: Ερώτηση σχετικά με τις εργασίες στο Δημαρχείο

Με αφορμή τις εργασίες που συνεχίζονται εντός, αλλά και εκτός του Δημαρχείου, θα θέλαμε  να μας ενημερώσετε από ποιο πρόγραμμα προέρχεται η χρηματοδότηση.

Σε περίπτωση που τα χρήματα  είναι από την Σ.Α.Τ.Α όπως κ σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να μας γνωρίσετε τους κωδικούς του προϋπολογισμού από τους οποίους θα καταβληθεί το ποσό καθώς και τις διαδικασίες ανάθεσης της εργολαβίας όπως και την σύμβαση με τον η τους εργολάβους καθώς και τον χρόνο της αποπεράτωσης των εργασιών.

Παρακαλούμε η απάντηση να δοθεί μέχρι Παρασκευή 7/2/2020.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Ο Επικεφαλής
Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 
Χριστοδούλου Βασιλ., Καναβός Μιλ., Τσομπάνογλου Φωτ., Λάμπρου Χαρ., Λαζαρίδης Ι., Κλάρα Αναστ., Παπαμαργαρίτης Ευθ., Σκευοφύλαξ Σωτ., Αναμουρλόγλου Χρ., Τσιακαλάκης Γεωρ., Αγγελακοπούλου Αναστ., Στέφας Γεώργ., Ναϊσίδου Σοφ. Κουλουριώτη Μαρ.Ελισαβ.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ