Ετήσια έκθεση φωτογραφίας Δήμου Ηρακλείου Αττικής (09-15/06)

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Στ. Καραγιώργη 2, Ηράκλειο Αττικής, 14121
2132000102-106
pressirakleio@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ετήσια Έκθεση Φωτογραφίας Δήμου Ηρακλείου Αττικής: 9 – 15 Ιουνίου, Βίλα Στέλλα

Την ετήσια έκθεσή τους πραγματοποιούν οι μαθητές του Τμήματος Φωτογραφίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Από τις 9 έως τις 15 Ιουνίου στον χώρο της Βίλα Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας), οι επισκέπτες – οι οποίοι παραδοσιακά γεμίζουν τις ημέρες της Έκθεσης – θα έχουν την ευκαιρία να δουν επιλεγμένες δουλειές των μαθητών του τμήματος ασπρόμαυρης αναλογικής φωτογραφίας από την φετινή σεζόν.

Η είσοδος είναι δωρεάν όλες τις ημέρες, ενώ οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι καθημερινά 18.00 με 22.00. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 21.00, φιλοξενώντας κομμάτια της έκθεσης και στην αυλή της Βίλα Στέλλα.

Την Δευτέρα 10/6 θα γίνει προβολή της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Ο θάνατος του Ιερού Ελαφιού».

«Ξεκινήσαμε μία γοητευτική προσπάθεια φωτογραφικής αναζήτησης, χωρίς προθέσεις αποτύπωσης αντικειμένων ή μεταφοράς και διάσωσης γεγονότων, αλλά με την περιέργεια και το πάθος να γνωρίσουμε και να αποκαλύψουμε τη μυστηριακή – ανορθολογική – επίδραση του φωτός και της κατανομής των τόνων στη διάταξη των αντικειμένων μέσα στο χώρο και το χρόνο, ανιχνεύοντας διακριτικά και με εσωτερικότητα στοιχεία της πραγματικότητας, που οδηγούν στη μεταμόρφωσή της», σχολιάζει ο δάσκαλος των Τμημάτων Φωτογραφίας του Δήμου, Γιάννης Γαλάνης.

Διοργανωτές της Έκθεσης: Δήμος Ηρακλείου – Σύλλογος Φάος – Τμήμα Φωτογραφίας  Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ