“Εβδομάδα Καλλιτεχνικής Δημιουργίας – Η Ιωνία Δημιουργεί”, στον Ιωνικό Σύνδεσμο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Ιωνικός Σύνδεσμος διοργανώνει έκθεση με τίτλο «Εβδομάδα Καλλιτεχνικής Δημιουργίας – H Ιωνία Δημιουργεί». Μια συνάντηση όπου οι Ιωνιώτισσες και οι Ιωνιώτες  έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τις δημιουργίες τους.

Με την επιστολή μας αυτή σας καλούμε να συμμετάσχετε με τα έργα σας στην έκθεση χειροτεχνημάτων που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2019, στους εκθεσιακούς χώρους του Ιωνικού Συνδέσμου (Τσουρουκτσόγλου 1 & Ηρακλείου 251).

ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ
(Μπατίκ, Βιτρώ, Κέντημα, Κόσμημα, Κούκλα, Ντεκουπάζ, ανθοσυνθέσεις, δημιουργίες από ανακυκλωμένα υλικά, κερί, ύφασμα, γλυπτική, κολάζ, κατασκευές με ξύλο, κατασκευές με μέταλλο, ανακυκλώσιμα υλικά, πλαστικό, πηλό κλπ)

Υπενθυμίζεται ότι είναι έκθεση της ερασιτεχνικής δημιουργίας. Ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται η πώληση εκθεμάτων κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Για την καλύτερη προετοιμασία των εκθέσεων παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στο  τηλέφωνο του Ιωνικού Συνδέσμου: 210 27 75 916 και στα 6942 013 881 και  6973 966 393 (Τάκης Κωστιδάκης) καθημερινά, ώρες 5.30 – 8.30 μ.μ. ή στο e-mail ionikossyndesmos@gmail.com.

Παράδοση έργων για την Έκθεση Χειροτεχνημάτων: από 28 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Βέβαιοι για την ανταπόκρισή σας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ