“Φέρνοντας την άνοιξη στην Τρίτη Ηλικία”: Πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Νέο Ηράκλειο με μεγάλη επιτυχία, η εσπερίδα του Ενιαίου Παραρτήματος ΝΙΦΗΜ, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με τον Δήμο Νέου Ηρακλείου Aττικής με θέμα: “Φέρνοντας την άνοιξη στην Τρίτη Ηλικία”, με εισηγήτρια την σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης και Αντιπρόεδρο του Ενιαίου παραρτήματος Παραρτήματος ΝΙΦΗΜ, κυρία Μοσχούλα Μπέστα.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ηρακλείου και την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Μ κυρία Μαριάννα Ζούρου για την αναμνηστική πλακέτα που απένειμε στο Παράρτημα μας.

Οσους παρευρέθηκαν μας τίμησαν με την παρουσία τους και εκφράστηκαν με θετικά σχόλια για την εκδήλωση και τις δράσεις μας Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Γιώργο Πέτρου κυρία Μαίρη Ιγγλέση εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλο πολιτισμού, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, κύριο Γεώργιο Οικονομίδη εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο εποπτείας ΚΑΠΗ και Δημοτικών ιατρείων.

Ευχαριστούμε επίσης για την συνεργασία οργάνωση και συντονισμό της εκδήλωσης την κυρία Μοσχούλα Καγιάση, και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που στήριξαν την εκδήλωση αυτή.

Τα μέλη μας εκπροσώπους συλλόγων που παρευρέθηκαν εθελοντές μας και όλους τους δημότες.

Η άψογη συνεργασία μας και η φιλοξενία σας μας καθιστά υπεύθυνους να συνεχίσουμε και με άλλες αξιόλογες δράσεις υγείας στον Δήμο σας.

Το Δ.Σ του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ