Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής (11-12/05)

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Στ. Καραγιώργη 2, Ηράκλειο Αττικής, 14121
2132000102-106
pressirakleio@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής: 11 και 12 Μαΐου η 29η Γυμναστράδα

Το Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, η ιστορική Γυμναστράδα, που για 29η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, ξεκινάει και φέτος για να χρωματίσει τα αθλητικά δρώμενα του λεκανοπεδίου. Περίπου 2000 αθλητές, όλων των ηλικιών, από δεκάδες συλλόγους και φορείς όλης της χώρας θα δώσουν ραντεβού στο ταπί του δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» το Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαΐου.

Πλούσιο το πρόγραμμα και τις δύο ημέρες του φετινού Φεστιβάλ: από τις 11.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ θα παρουσιαστούν περί τα 80 προγράμματα από ρυθμική γυμναστική, αεροβική, ακροβατική, ενόργανη, χορό και πολεμικές τέχνες, χωρίς νικητές και ηττημένους, μόνο για το ευ αγωνίζεσθαι, για το μήνυμα ότι η Άθληση είναι ζωή, είναι υγεία.

Φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το διήμερο του Φεστιβάλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της φετινής Γυμναστράδας στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr.

«Συνειδητά επιλέγουμε να συνεχίζουμε και να δυναμώνουμε το Φεστιβάλ Γυμναστικής, το πλέον ιστορικό αθλητικό γεγονός, όχι μόνο για το Ηράκλειο, αλλά για όλη την Αττική. Αναλόγως, συνειδητά διαλέγουμε να μην απονέμουμε έπαθλα και διακρίσεις, ακριβώς για να δείξουμε ότι, ανεξαρτήτως επιδόσεων, ηλικίας, ικανότητας και μόνο η συμμετοχή στον Αθλητισμό είναι κέρδος, είναι μια μεγάλη νίκη. Φιλοδοξούμε να φτάσουμε και τα 30, και τα 50 χρόνια της Γυμναστράδας με ολοένα περισσότερες συμμετοχές, με τους καινούργιους αθλητές που γεννά η πόλη», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ