Φωτίστηκε το δημαρχείο Μεταμόρφωσης για τον καρκίνο του μαστού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν.Ι.Φ.Η.Μ.

Σήμερα 25 Οκτωβρίου μαζί με τον Δήμο Μεταμόρφωσης στείλαμε το μήνυμα ότι τον καρκίνο του μαστού τον σεβόμαστε και δεν τον φοβόμαστε με ένα πραγματικά υπέροχο συμβολικό φωτισμό του κτιρίου του Δημαρχείου με διακριτή την ρόζ κορδέλα στο πλάι που φώτιζε την όμορφη πλατεία, διαχέοντας το συναίσθημα της ευαισθητοποίησης για την πρόληψη. Το παρών το δώσανε σχεδόν όλοι οι αρμόδιοι από τον Δήμο.

Ο δήμαρχος κ. Σαραούδας ο Αντιδήμαρχος κ. Μπάλτας ο κ. Καραββάκος η Συμβουλος κ. Σιώρη. Από ην Διεύθνση κοινωνικής πολιτικής οι κυρίες Ντουρου, Ρούσσου, Δημητροκάλλη ο κ. Φερρας και πολλοί άλλοι. το Ενιαίο παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε ήταν εκεί με όλη σχεδόν την εθελοντική μας ομάδα και πολλά μέλη μας που μοίραζαν το ροζ συμβολικό κορδελάκι, με ενημερωτικό υλικό σε όλες και όλους και με πολύ διάθεση για ενημέρωση. οι κ. Χριστίνα η Ευγενία η Δήμητρα, η Λίτσα η Μαίρη, ο Χάρης ειδικά για την φωτογράφηση κλπ ήταν όλοι εκεί.

Ξεχωριστές παρουσίες η κ. Ευαγγελία Τσαπατσάρη Πρόεδρος του Συλλόγου των Ελλήνων Κοινωνιολόγων και η κ. Μαίρη Αρώνη Aνιπρόεδρος της Ενωσης Δημοτικών Ρ/Τ μέσων Ελλάδος. Τους ευχαριστούμε όλους για την συνδρομή και παρουσία τους.

Από το Δ.Σ του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε
Βέτα Γεωργιάδου
Μοσχούλα Μπέστα
Μαρία Στασινοπούλου
Πόπη Μπολώτη.

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here