Για σημεία εκχυδαϊσμού στη Νέα Ιωνία μιλάει η παράταξη του κ. Κουκουλάρη

Ως παράταξη της υπευθυνότητας και του ρεαλισμού, διαπιστώνουμε μετά λύπης μας ότι το τελευταίο διάστημα οι πάσης φύσεως πολιτικές αντιπαραθέσεις εντός Δημοτικού Συμβουλίου εκτραχύνονται και εκχυδαιζονται κατά τρόπο απαράδεκτο παραβιάζοντας πάγιους κανόνες σωστής συμπεριφοράς και σεβασμού αρχών και αξιών νομικού ή άλλου πολιτισμού.

Μετά λύπης μας ως ένδειξη τέτοιας κατάπτωσης είδαμε να δημοσιοποιείται από στελέχη της παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ» αυτούσιο το πλήρες κείμενο μήνυσης που υπέβαλαν εναντίον της Δημάρχου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανεξαρτήτως του δικαιώματος το οποίο έχει ο οποιοσδήποτε πολίτης της χώρας να μηνύσει οποιονδήποτε περιλαμβανομένου και του Πρωθυπουργού ή και του Προέδρου της Δημοκρατίας, προβάλλοντας τους ισχυρισμούς του τους οποίους θα κρίνει σε τελικό βαθμό μόνο το αρμόδιο Δικαστήριο εάν ευσταθούν ή όχι,

Εγείρεται μέγα θέμα με την απαράδεκτη αυτή μεθόδευση της διαρροής και θέμα παραβίασης προσωπικών δεδομένων καθ’ ότι το κείμενο της κάθε μήνυσης, τμήμα συνολικής δικογραφίας απευθύνεται μόνο προς τον Εισαγγελέα και δεν μπορεί ο καθένας, χωρίς την αντίκρουση του εγκαλουμένου κλπ. να το κάνει «σαίτα» ή φθηνή προπαγάνδα ή σπίλωση.

Η παράταξη μας δεν εξαρτάται από κανένα κόμμα, ούτε οφείλει πουθενά και σε κανένα και ως εκ τούτου δεν ενεργεί για λογαριασμό κανενός.

Προβαίνει όμως σε αυτή τη θλιβερή διαπίστωση και θλίβεται για ενέργειες στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου ΝΙ, ιδίως όταν η παράταξη αυτή περιλαμβάνει και νομικούς που έχουν σπουδάσει ότι το Δίκαιο αποδίδεται με διαχρονικούς θεσμοθετημένους Κανόνες και όχι με «φειγ-βολάν» ή Λαικά Δικαστήρια.

Νέα Ιωνία, Νέα Άποψη – 21ος αιώνας

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ