Για το 7ο Νηπιαγωγείο Περισσού, της Χρ. Παπαηλιοπούλου

Από που να ξεκινήσω και που να σταθώ μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 20/7/2020 και αυτά που άκουσα από την κ. Θωμαϊδου για τα παιδιά του 7ου νηπιαγωγείου.

Θα σας πω κ. Θωμαϊδου ότι οι δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης λειτούργησαν όπως έπρεπε να λειτουργήσουν για τους δημότες και για τους γονείς του 7ου νηπιαγωγείου και τις ανησυχίες τους.Στο διαδικτυακό κάλεσμα -ραντεβού που οργάνωσα μαζί τους ως γνώστρια του ζητήματος επικοινώνησαν με τους γονείς του Νηπιαγωγείου, άκουσαν το πρόβλημά τους και πραγματικά τις ευχαριστώ για την ανταπόκρισή τους.

Τα παιδιά κ.Θωμαιδου δεν είναι αντικείμενα να μεταφέρονται 4 χιλιόμετρα μακριά  από τις εστίες τους, από τον Περισσό στην Αλσούπολη, άσχετα αν είπατε για πούλμαν που ποτέ δεν ήρθε πέρσι σε ανάλογη περίπτωση και που ποτέ δεν θα έρθει. Επειδή για ένα χρόνο, όταν ήμουν στην παράταξη σας, σας έλεγα να κάνετε αυτά που πρέπει και σφυρίζατε αδιάφορα και μου λέγατε άλλα αντί άλλων, στο τελευταίο ραντεβού του Φλεβάρη πριν παραιτηθώ, σας είχα πει ότι είμαι εκεί που με τοποθετήσατε ως Αντιπρόεδρο του ΚΕΒΡΕΦΟ για την εύρυθμη λειτουργία του νομικού προσώπου.Γνωρίζετε ότι η διοίκηση του ΚΕΒΡΕΦΟ δεν είναι επαρκής και προσωπικά την ξεφτίλα δεν την μπορώ και αποχώρησα γιατί δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον κόσμο.

Στο δια τάφτα λοιπόν, ευχαριστώ τους γονείς που με εμπιστεύτηκαν να κινήσουμε το θέμα του 7ου νηπιαγωγείου Περισσού, ευχαριστώ και τους αρχηγούς και εκπρόσωπους παρατάξεων της Νέας Ιωνίας  που με άκουσαν, που απάντησαν στα email, στα τηλέφωνα και προπάντων καταφέραμε για το καλό των παιδιών όλοι μαζί κάτι .Έτσι λοιπόν είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όπως λένε ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ και εσείς από κει που είστε και εγώ από εδώ που είμαι .   

Υστερόγραφο: έλαβα μηνύματα και παράπονα ότι βοηθώ μόνο την γειτονιά μου δεν είναι έτσι , οι γονείς ήρθαν σε μένα και ζήτησαν την βοήθειά μου και με τον όποιο τρόπο μπόρεσα και βοήθησα. Σας λέω λοιπόν ότι είμαι εδώ δω για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί και το λέω αυτό με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη και της καλής γνώσης που έχω για τους παιδικούς σταθμούς του δήμου,τα προβλήματά τους , όπως και τα προβλήματα του Περισσού.Ένα θα πω, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι τι πρεσβεύω τι εκπροσωπώ και τι ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ.

Χριστίνα Παπαηλιοπούλου
Ενεργή ανεξάρτητη πολίτης     

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ