Για βεβαιότητα νίκης μίλησε η Δέσποινα Θωμαΐδου

Ανοιχτή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/5), στον πεζόδρομο της οδού Π. Π. Γερμανού, από τη ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ με ομιλήτρια την υποψήφια Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, κ. Δέσποινα Θωμαΐδου. Η εκδήλωση είχε έντονο τόνο αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα του β’ γύρου και οι φίλοι και τα μέλη της παράταξης με συνθήματα και χειροκροτήματα εκδήλωναν συνεχώς τη βεβαιότητα τους ότι η Δέσποινα Θωμαϊδου θα είναι η νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας.

Η κ. ΘΩΜΑΪΔΟΥ
Η κ. Δέσποινα Θωμαΐδου ξεκίνησε την ομιλία της έντονα συγκινημένη περιστοιχιζόμενη από τα μέλη του συνδυασμού της. Χαρακτηριστικά ζήτησε τη συνεργασία των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων της Ν.Ιωνίας και μεταξύ άλλων τόνισε: «Να ‘μαστε και πάλι εδώ για να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε την πρώτη Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Σας ευχαριστώ όλες και όλους σας, που πιστέψατε σ’ αυτό το όνειρο, στη «Δύναμη προοπτικής». Σήμερα, είμαστε εδώ για την επόμενη μέρα της Νέας Ιωνίας μας. Ο στόχος της πρώτης Κυριακής επετεύχθη. Και η παράταξή μας, η «Δύναμη προοπτικής», βρίσκεται στον δεύτερο γύρο των επαναληπτικών εκλογών. Δώσαμε μια πολύ-πολύ σκληρή μάχη, με πολλές αντιξοότητες.».

Στη συνέχεια, η κ. Θωμαΐδου ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Πώς να μη συγκινούμαι και να μην είμαι χαρούμενη για όλους εσάς. Θέλω να σας δείξω έμπρακτα την αγάπη μου σε όλους και τον σεβασμό μου.», ευχαρίστησε τους 62 υποψήφιους της παράταξής της για τον προεκλογικό αγώνα που έκαναν, επισήμανε μεταξύ άλλων πως: «Την ερχόμενη Κυριακή δίνουμε την τελική μάχη για μια νέα ελπιδοφόρα προοπτική. Δίνουμε μάχη για νίκη για τη Νέα Ιωνία μας, την αγαπημένη πόλη μας.» και ολοκλήρωσε λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Η Νέα Ιωνία αλλάζει κι εμείς μπορούμε μαζί σας. Σας καλώ, λοιπόν, όλους και όλες να μη λείψει κανείς από την Κυριακή. Σας θέλω όλους κοντά στα σχολεία, δίπλα μας, να δώσουμε αυτό το μήνυμα που έχετε δώσει εδώ σήμερα. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Εσείς μας δώσατε και μας δίνετε τη δύναμη  να αλλάξουμε, να γυρίσουμε τη σελίδα για την πόλη μας. Με τη νίκη, λοιπόν. Σας ευχαριστώ πολύ.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση της κ. Θωμαΐδου ότι το βράδυ των εκλογών, στον ίδιο πεζόδρομο θα γιορτάσουν όλοι μαζί το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτα Σούγια

Φωτό: ΙΟΝΙΑΝΕΤ & Τριανταφυλλιά Περράκη

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ