Γιατί δεν αξιοποιείται το κτήριο της Κοραή, της Χ. Παπαηλιοπούλου

Κοραή 32, ένα κτήριο του ΚΕΒΡΕΦΟ που παραμένει ανεκμετάλλευτο. 

Ένα κτήριο φάντασμα πλέον που έχει γνωρίσει δόξες, έχει φιλοξενήσει σχολείο, την εθνική αντίσταση, τον εξωραϊστικό σύλλογο του Περισσού και που κάποια αρχεία χάθηκαν.

Το κτήριο αυτό ανήκει στο ΚΕΒΡΕΦΟ του δήμου μας από ενημέρωση που είχα όταν ήμουν Αντιπρόεδρος αυτού του νομικού προσώπου. Έχει γίνει δωρεά από τον Σύλλογο Ινεπολιτών – Κασταμονιτών.

Τι θα γίνει λοιπόν κα δήμαρχε; Έχουμε έναν παιδικό σταθμό τον 4ο που φιλοξενείται στην είσοδο του 7ου παιδικού σταθμού. Έλεος, και σε ένα σταθμό που τα μπάνια του από την υγρασία που έχουν έχει γεμίσει μούχλα. Δώστε λοιπόν εντολή να γκρεμιστεί το κτήριο και κάντε μια αίθουσα για αυτά τα παιδιά που τα έχετε στην κυριολεξία στο δρόμο.

Στα 270 τ.μ. που είναι το οικόπεδο όταν γκρεμιστεί βγαίνουν μια χαρά 1 μπορεί και 2 αίθουσες. Και εσείς χτυπιόσασταν και λέγατε θα πάρετε επιδοτήσεις ΕΣΠΑ. Εκτός κι αν έχετε άλλα σχέδια και έρθουν τα χειρότερα… και πιστέψτε με θα μας βρείτε μπροστά σας, εμένα και πολλούς γονείς.

Ζητώ από τις παρατάξεις να πάρουν θέση γιατί ότι πρωτοκολλώ για το δημοτικό συμβούλιο με τέτοια ζητήματα δεν ενημερώνονται. Οφείλω να ευχαριστήσω τον τ. δήμαρχο κ. Γκότση και την δημοτική σύμβουλο κα Αθυμαρίτου που ότι πρωτοκολλούσα παρόλο που ήταν εκλογές και ήμασταν αντίπαλοι τα διαβάζανε. 

Φαίνεται ότι τώρα πια οι πολίτες δεν έχουν φωνή.               

Τρέξαμε παίξαμε μπλέξαμε  
Σε παραμύθια πιστέψαμε

Τρέξαμε, παίξαμε, μπλέξαμε
Όνειρα τέρατα θρέψαμε

Μετά τιμής,
Χριστίνα Παπαηλιοπούλου
Ενεργή ανεξάρτητη πολίτης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ