Γιατί κ. Θωμαΐδου δεν στηρίζετε τα παιδιά με ήπιο αυτισμό;, της Χ. Παπαηλιοπούλου

Στις 31 Ιουλίου οι βρεφονηπιακοί σταθμοί κλείνουν. Άλλη μια χρόνια τελειώνει, όμως τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν. Ένα εξ αυτών η παράλληλη στήριξη παιδιών με ήπιο αυτισμό.

Κυρία Θωμαϊδου, κυρία Γρίβα, ποια είναι η ευαισθησία σας γι’ αυτά τα παιδιά, γι’ αυτούς τους γονείς που πληρώνουν 600 και 700 ευρώ για παράλληλη στήριξη; Δεν σας νοιάζει ή το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι [και λέτε…]ότι θα φτιάξετε το ΚΕΒΡΕΦΟ; Τι θα φτιάξετε όταν αγνοείτε τους νόμους όπως είναι ο ν.4249/5-12-2017, (άρθρο 30 παρ. 1.α) και είστε υποχρεωμένοι να τον τρέξετε; Αν δεν γνωρίζετε ρωτήστε. Δεν είναι κακό, είστε υποχρεωμένοι ως δημ. αρχή να τρέξετε τον νόμο, να βρείτε κονδύλι για αυτά τα παιδιά. Αυτοί οι γονείς έχουν την ανάγκη να είναι δίπλα τους το κράτος που θέσπισε το νόμο και σεις είστε υποχρεωμένοι να τον τρέξετε.

Η παράλληλη στήριξη για παιδιά με ήπιο αυτισμό είναι υποχρεωτική και ξέρω πολύ καλά εδώ και 8 χρόνια το αντικείμενο γιατί εγώ ήμουν στο ΚΕΒΡΕΦΟ εσείς δεν ξέρω που ήσασταν. Υπάρχουν γονείς που πληρώνουν γι’ αυτό και οφείλετε να τις απαλλάξετε αυτές τις οικογένειες από τα τροφεία. Αν δεν κάνετε κάτι καλώ τις παρατάξεις να το φέρουν θέμα στο δημοτικό συμβούλιο γιατί είναι υψίστης σημασίας.

Χριστίνα Παπαηλιοπούλου
Ενεργή ανεξάρτητη πολίτης    

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ