Γιόρτασε τη νίκη της η Δέσποινα Θωμαΐδου (Video)

Αμέσως μετά από την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος και τη νίκη της νέας πλέον (από την 1η Σεπτεμβρίου 2019) Δημάρχου Νέας Ιωνίας, κ. Δέσποινας Θωμαΐδου, πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» αναμένοντας τη μεγάλη νικήτρια (απρόβλεπτη για κάποιους) της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής (2/6), προκειμένου να τη χειροκροτήσουν και να τη συγχαρούν.

Η ΥΠΟΔΟΧΗ
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η θερμή υποδοχή της κ. Θωμαΐδου από τον μέχρι τα τέλη Αυγούστου Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, κ. Ηρακλή Γκότση, από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου, από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Όλγα Ακιανίδου (Κοινωνικής Πρόνοιας), Σάββα Χατζηκωνσταντίνου (Τεχνικών Υπηρεσιών) και Χρήστο Κανλή (Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής), καθώς και από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ.κ. Όλγα Κατημερτζή, Σπύρο Αμανατίδη, Βασίλειο Καλογερόπουλο και Σπύρο Βανδώρο. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως αποχωρώντας από το σημείο υποδοχής της κ. Θωμαΐδου, ο κ. Γκότσης αποχώρησε εμφανώς συγκινημένος, ενώ εξίσου εντυπωσιακό ήταν το γεγονός πως ορισμένοι εκ των προαναφερόμενων φορούσαν κονκάρδες της παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» και άλλοι της «Δύναμη Ζωής» της κας Δούρου.

Στη συνέχεια, χαιρετώντας τους πολυπληθείς ψηφοφόρους της, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού, στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, οι οποίοι επευφημούσαν ενθουσιασμένοι την επόμενη Δήμαρχο της πόλης, η κ. Δέσποινα Θωμαΐδου είπε πως: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Σας ευχαριστώ. Μου δίνετε τη δύναμη εσείς για να κάνουμε ξεχωριστή τη Νέα Ιωνία. Εσείς που στέκεστε στη «Δύναμη προοπτικής». Σας ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Κάναμε έναν ηθικό και έντιμο αγώνα, με τόσες αντιξοότητες. Αλλά χάρη σε σας. Σε σας πιστεύουμε. Εσείς είσαστε οι δικοί μου άνθρωποι. Έχουμε αγώνα. Από αύριο αγωνιζόμαστε όλοι μαζί. Σας θέλω δίπλα μου πάντα. Σας ευχαριστώ πολύ.».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Επίσης, μιλώντας αποκλειστικά στην ΙΟΝΙΑΝΕΤ, η κ. Θωμαΐδου δήλωσε πως: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη, πολύ χαρούμενη, συγκινημένη, γιατί πιστεύω ότι από σήμερα η πόλη μας θ’ αλλάξει. Και είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα μπορεί να ήτανε πολύ δύσκολο, κοπιαστικός ο αγώνας, κάναμε έναν έντιμο και ηθικό αγώνα, με πολλές αντιξοότητες, όμως ο κόσμος πίστεψε στη «Δύναμη προοπτικής», πίστεψε σε μας και τη δύναμή μας. Και από εδώ και πέρα έχουμε να το αποδείξουμε κι εμείς αυτό στην πράξη. Τον ευχαριστώ τον κόσμο πολύ για την αγάπη του και για την όλη του πορεία, που μας έδωσε αυτό το τεράστιο αποτέλεσμα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό. Είμαι γυναίκα. Ναι. Το στήριζα και το υποστηρίζω. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει γυναίκα Δήμαρχος για τη Νέα Ιωνία. Και θα την υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ. Ευχαριστώ πολύ για όλα. Ευχαριστώ.».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έξω από το εκλογικό κέντρο της κ. Θωμαΐδου στήθηκε ένα γλέντι, το οποίο διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ