Γ. Ιωακειμίδης προς το νέο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. «Εύχομαι να ανεβάσετε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη…»

Οι κ.κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, Τάσος Μαυρίδης και Γιώργος Μαρκόπουλος

Π.Ε.Δ.Α.
Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής
Γραφείο Τύπου
Κότσικα 4, 104-34 Αθήνα
Τηλ: 210 3646 754-6, 3639 878
Fax : 210 3646 306, 3628 017
URL: www.pedattikis.gr
E- Mail: press.peda@gmail.com

Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2019

Δελτίο Τύπου
Γ. Ιωακειμίδης  προς το νέο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α. «Εύχομαι να ανεβάσετε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη…»

Σε μια λιτή και σύντομης διάρκειας  εκδήλωση, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, καλωσόρισε στην Π.Ε.Δ.Α. τους εκλεγέντες κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ, Γιώργο Μαρκόπουλο, Δήμαρχο Γαλατσίου, Πρόεδρο και Αναστάσιο Μαυρίδη, Δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης, Γενικό Γραμματέα, τους συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων τους, τους διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση του στο έργο τους  κι ακολούθως, αφού αποχαιρέτισε το προσωπικό της Ένωσης αποχώρησε.

Ακολουθεί δήλωση του απερχόμενου Προέδρου της Π.Ε.Δ.Α, Γιώργου Ιωακειμίδη:
«Με τη χθεσινή εκλογή του νέου Προέδρου της ΠΕΔΑ κ. Γ. Μαρκόπουλου έκλεισε ο κύκλος της δικής μου Προεδρίας μετά από δύο χρόνια στην ΠΕΔΑ.

Νομίζω ότι δουλεύοντας σκληρά εγώ και οι συνεργάτες μου καταφέραμε να αναβαθμίσουμε την Ένωση, να την αναδείξουμε για πρώτη φορά στη συνείδηση των Αυτοδιοικητικών της Αττικής – και όχι μόνο – ως θεσμό που πολλά μπορεί να προσφέρει στην Αυτοδιοίκηση.

Θα θέλαμε να είχαμε κριθεί μόνο από το έργο μας και την αυτοδιοικητική μας άποψη.  Δεν τα καταφέραμε αλλά συνεχίζουμε πιστεύοντας στις αξίες μας.

Εύχομαι ο νέος Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των απορριμμάτων, της κλιματικής αλλαγής και όλων των μεγάλων προβλημάτων που έχουμε μπροστά μας.

Εγώ θα είμαι δίπλα τους να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις γιατί δεν είναι μία προσωπική μας υπόθεση αλλά αφορά τη ζωή και την καθημερινότητα όλων των δημοτών μας.»

Καλή Επιτυχία!

Γιώργος Ιωακειμίδης
Δήμαρχος – Νίκαια – Αγ. Ι. Ρέντη

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ