Η ΔΑΣ ΟΤΑ Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας για τις σχολικές καθαρίστριες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Μετά από δύο σχεδόν μήνες χωρίς πληρωμή, επιτέλους οι συναδελφισσες μας σχολικές καθαρίστριες πληρώθηκαν στις 24/10 για τον μήνα Σεπτέμβριο. Η επίτευξη της πληρωμής των έγινε πράξη μετά τις πιέσεις του σωματείου εργαζόμενων προς τη διοίκηση του Δήμου μας.

Το φαινόμενο της απληρωσιάς των σχολικών καθαριστριών ήταν ένα γενικότερο φαινόμενο λόγω της αλλαγής των διοικήσεων των δήμων. Ωστόσο μπορούσε να βρεθεί λύση για να αποδοθούν οι μισθοί στην ώρα τους. Η λύση βρέθηκε μόνο γιατί το σωματείο πίεσε μαζί με τιςεργαζόμενεςπρος αυτήν την κατεύθυνση. Αυτό που χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι οι πιέσεις, οι αγώνες και η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, φέρνουν θετικά αποτελέσματα στα ζητήματα που μας ταλανίζουν!!!!.

Η αδιαπραγμάτευτη και σταθερή θέση των εργαζομένων και των σωματείων στο να δίνονται λύσεις σε δίκαια αιτήματα, η αφύπνιση όλων μας σχετικά με τη δυναμική που χρειάζεται να έχουν οι αγώνες μας, ας γίνει η κινητήριος δύναμη να συνεχίσουμε όλοι μαζί να διεκδικούμε ο,τι ανήκει στους εργαζόμενους!!!

Οι αγώνεςόσο συνεχίζονται θα φέρνουν και αποτελέσματα!!
Ψηλά το κεφάλι και δυναμικότερα για περαιτέρω κατακτήσεις !!!!

Οκτώβρης 2019

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ