Η Ν.Δ. Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα: «Επιτυχίες & Αποτυχίες της σύγχρονης Ελλάδας»

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2021 διακοσίων (200) χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Ιωνίας της Νέας Δημοκρατίας διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: «Επιτυχίες και αποτυχίες της Σύγχρονης Ελλάδας», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/12), στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Για το ενδιαφέρον αυτό θέμα μίλησαν κατά σειρά: Η αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης του Πάντειου Πανεπιστήμιου κ. Βασιλική Γεωργιάδου, ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του ίδιου πανεπιστημίου κ. Θανάσης Διαμαντόπουλος, ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, κάτοχος της έδρας Gladstone στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης κ. Στάθης Καλύβας και ο Καθηγητής Οικονομικής και Κοινωνικής Ιστορίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κώστας Κωστής.

Επίσης, για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο βουλευτής της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας κ. Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος συντόνισε τις ομιλίες, καθώς και τη συζήτηση που ακολούθησε, με αρκετούς από τους παριστάμενους να θέτουν επίκαιρα ερωτήματα στους ομιλητές, με αποτέλεσμα να υπάρξει γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.

Τέλος, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, η οποία απεύθυνε και έναν χαιρετισμό, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Ιωνίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Συμεών Χατζηαγγελή.

Απόστολος Σαλονικίδης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ