Ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο ετοιμάζει η Α.Ε. Ελευθερούπολης (19/05)

Την 2η ημερήσια της ποδοσφαιρική και πολιτιστική εκδρομή, στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, θα πραγματοποιήσει η Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης.

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα,για την αναχώρηση της Πρότυπης Σχολής Ποδοσφαίρου της Α.Ε Ελευθερούπολης την Κυριακή 19 Μαϊου, με όλα τα ηλικιακά τμήματα από Κ-08 ως και Κ-18.

100 Αθλητές θα συμμετάσχουν σε αυτήν την εκδήλωση και μαζί με τους προπονητές τους και 50 γονείς καθώς και μέλη της Διοίκησης αναμένεται να περάσουν αξέχαστα!!!

Οι αθλητές θα παίξουν αρχικά, φιλικούς αγώνες με τον σωματείο του Αριστέα Άργους, που θα φιλοξενήσει την Ελευθερούπολη στις εγκαταστάσεις του, στην ευρύτερη περιοχή της Δαλαμανάρας και ύστερα θα γευματίσουν στο γραφικό Κεφαλάρι.

Την απογευματινή τους βόλτα θα την πραγματοποιήσουν στο Ναύπλιο όπου θα περιηγηθούν στην γραφική πόλη και θα απολαύσουν τα αξιοθέατα της κάτω από τον Κυριακάτικο ήλιο.

Η εκδρομή θα κλείσει με την επίσκεψη και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και η επιστροφή αναμένεται αργά το βράδυ στην Νέα Ιωνία.

Καλή διασκέδαση σε όλους…

Γιατί η Α.Ε Ελευθερούπολης δεν είναι μόνο μία Ακαδημία ποδοσφαίρου… Είναι “οικογένεια”

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ