Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δ. Θωμαΐδου, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                                                    
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434, 457
Fax. 210 2792500
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

Νέα Ιωνία 5/6/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αποτελεί ευκαιρία να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας απέναντι στο περιβάλλον, το σπίτι μας.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας και πρέπει με την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, με ευαισθησία και στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία να βάλουμε τα θεμέλια για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η Δημοτική Αρχή έχει θέσει, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, τα θέματα περιβάλλοντος σε ύψιστη προτεραιότητα και έχει υιοθετήσει πρωτοπόρες και συγκεκριμένες δράσεις. Για εμάς η προστασία του περιβάλλοντος είναι καθημερινό βίωμα που μεταφράζεται σε συγκεκριμένες καθημερινές πρακτικές.

Όλοι μαζί, Δήμος, φορείς και πολίτες, είμαι βέβαιη ότι μπορούμε να βρούμε τους τρόπους και τις διαδικασίες, ώστε να επιλυθούν οι δυσκολίες. Για εμάς ο ρόλος της σχολικής κοινότητας εφεξής θα αναβαθμιστεί και πρόκειται να υλοποιηθούν ειδικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε συνεργασία με φορείς εγνωσμένου κύρους.

Σε αυτή τη λογική καλούμε όλους εσάς να συνεργαστούμε και να συμβάλλουμε στην προσπάθεια για μια Νέα Ιωνία καθαρή, φιλική και ανθρώπινη.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ