Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας στην Αγία Πετρούπολη

ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣΙΩΝΙΑΣ
email: enosiroumeliotonionias@yahoo.gr

Περισσός Ιούλιος 2019

Δελτίο τύπου
Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας στην Αγία Πετρούπολη, το στολίδι της Ρωσίας!!

Μια μοναδική και ανεπανάληπτη, κατά κοινή ομολογία, βιωματική εκδρομή απόλαυσαν μέλη και οι φίλοι της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας στο διάστημα από 10 έως και 15 Ιουλίου 2019.

Προορισμός, η Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, το στολίδι του Βορά με τη βαρυσήμαντη ιστορική παρακαταθήκη.

Χρονική περίοδος, οι «λευκές νύχτες» με την παρατεταμένη διάρκεια της ημέρας!

Μια πόλη – κόσμημα στην οποία κυριαρχεί μια αρχιτεκτονική και εικαστική πανδαισία, μια πόλη που αναδεικνύει το μεγαλείο αλλά και το δυναμισμό, την πολυκύμαντη ιστορία και την προοπτική.

Η ομάδα μας επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, βάσει ενός άρτια δομημένου προγράμματος, το περίφημο Ερμιτάζ, το νησί των Αγίων Πέτρου και Παύλου, την πάλαι ποτέ περίκλειστη πόλη της Κροστάνδης, το μαγευτικό θερινό ανάκτορο του Πέτερχοφ, τα εκπληκτικά παλάτια, τις πανέμορφες και ανθοστόλιστες πλατείες, τους περικαλλείς ναούς του Αγίου Ισαακίου, της Παναγίας του Καζάν, του Ρέοντος Αίματος και τη Λαύρα. Δέος και συγκίνηση σε κάθε βήμα μας! Την τελευταία μέρα παρακολουθήσαμε τη θεία λειτουργία στο Μοναστηριακό Ναό της Αγίας Τριάδας, όπου αποτεθησαύρισται το λείψανο του Αγίου Αλεξάνδρου Νεφσκυ. Αργά το απόγευμα της Κυριακής, αναχωρήσαμε για την Ελλάδα με ενδιάμεση στάση στην Κωνσταντινούπολη όπου παρά την καταρρακτώδη βροχή μεταβήκαμε στην Αγία Σοφία και σε άλλα μνημεία.

Στιγμές ανεξίτηλα αποτυπωμένες πλέον στην καρδιά μας!

Συνεχίζουμε στην κατεύθυνση να προσφέρουμε ποιοτικές ευκαιρίες αναψυχής!

Σας περιμένουμε κι εσάς!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ