Η “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” για την επίσκεψη εργασίας της Ρένας Δούρου στη Νέα Ιωνία

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”
email: enotita2019@hotmail.com

Νέα Ιωνία, 8 Απριλίου 2021,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοτική μας παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ” και η περιφερειακή παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ”, πραγματοποίησαν επίσκεψη εργασίας στα εργοτάξια των μεγάλων έργων υποδομής που σχεδιάστηκαν την προηγούμενη δημαρχιακή περίοδο (Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης) και χρηματοδοτήθηκαν και δημοπρατήθηκαν  από την Περιφερειακή διοίκηση της κ. Δούρου.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας Χρήστος Κανλής και ο τέως Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης παρουσία της τέως Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου και του Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Μπαλάφα, επισκέφθηκαν:

  • το υπό κατασκευή υπόγειο πάρκινγκ στο Ο.Τ. 150 (11.5 εκατομμυρίων) καθώς και
  • τα σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα (προϋπολογισμού 8.5 εκατομμυρίων) που αντιμετωπίζουν οριστικά τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνταν στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στις οδούς Αλατσάτων, Πάρσης και Ελ. Βενιζέλου.

Στην επίσκεψη στα εργοτάξια παραβρέθηκε η Δήμαρχος κ. Δέσποινα Θωμαΐδου για να ενημερώσει για την εξέλιξη των έργων, ενώ νωρίτερα έγινε ολιγόλεπτη συνάντηση με αξιωματούχους του Δήμου έξω από το Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας.

Συζητήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα της εξέλιξης των έργων αλλά και επισημάνθηκε πως πρέπει να αποζημιωθούν κάτοικοι και επιχειρηματίες της οδού Αλατσάτων όπου οι περιουσίες τους υπέστησαν ζημιές από την εξέλιξη των έργων.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ