Η “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” στηρίζει την IONIANET

Η θέση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ για την κατάργηση του ΟΠΑΝ

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr κατά τη διάρκεια της καραντίνας ανακοίνωσε στους συμπολίτες μας με σχετικό video την εγγραφή συνδρομητών προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το επί 14 χρόνια καθημερινό δημοσιογραφικό έργο της αδέσμευτη από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, συνεχίζοντας  την ενημέρωση των Ιωνιωτών για όσα συμβαίνουν στην πόλη μας, τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, τις εκδηλώσεις τοπικών συλλόγων και φορέων, την παρουσίαση των δημ. συμβουλίων και της δραστηριότητας δήμου και δημοτικών παρατάξεων.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας συνδρομητών απευθυνθήκαμε ταυτόχρονα σε όλες τις δημ. παρατάξεις ζητώντας την υποστήριξή τους.

Η «Ενότητα για τη Ν. Ιωνία» μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή και την ευχαριστούμε!

Νέα Ιωνία 19 Μαίου 2020

Η δημοτική παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ” αναγνωρίζοντας το σημαντικό ενημερωτικό ρόλο που έχει διαδραματίσει η εφημερίδα της πόλης μας ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr, τα τελευταία 14 χρόνια, απαντά στο κάλεσμα του εκδότη της και στηρίζει έμπρακτα την αδέσμευτη ενημέρωση που είναι απαραίτητη για την πρόοδο της πόλης μας.

Ανακοινώνουμε ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα μέλη της Γραμματείας της παράταξής μας γίνονται συνδρομητές της εφημερίδας της πόλης μας στηρίζοντας έτσι την ενδυνάμωση μιας καθαρά Ιωνιώτικης δημοσιογραφικής φωνής.

Δημοτική Παράταξη “ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ”

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ