Η κοινωνική κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος” στο 4ο Δημ. Σχολείο Νέας Ιωνίας

Την Παρασκευή 20/12/2019, υποδεχόμαστε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, την Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος”.

Με το κουδούνι της λήξης της πρωινής ζώνης (13:15) στην είσοδο του σχολείου, γονείς και παιδιά δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας, μαγειρεύοντας όλοι μαζί, τρώγοντας όλοι μαζί και συλλέγοντας τρόφιμα για την Κοινωνική Κουζίνα του Άλλου Ανθρώπου.

Σας περιμένουμε όλους!


Στοιχεία Επικοινωνίας Συλλόγου Γονέων:

e-mail: 4odimotikosxoleioneasionias@gmail.com

facebook: Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα, Παρασκευή 20/12/2019, υποδεχόμαστε στο σχολειό μας την Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος”. Με το κουδούνι της λήξης της πρωινής ζώνης, στις 13:15, στην είσοδο του σχολείου, γονείς και παιδιά δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας, μαγειρεύοντας όλοι μαζί, τρώγοντας όλοι μαζί  και συλλέγοντας τρόφιμα για την Κοινωνική Κουζίνα του Άλλου Ανθρώπου.

Αγώνας και Αλληλεγγύη πάνε μαζί.

Αγώνας μέσα από τους Συλλόγους μας για μία καλύτερη Ζωή, διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, των γονιών, των παιδιών και των συνανθρώπων μας.

Από τα παραπάνω χρειάζεται να εμπνευστούμε τη νέα χρονιά, η οποία να μας βρει πιο αισιόδοξους, πιο χαρούμενους, με ψηλά το κεφάλι, να δίνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται και να παλεύουμε ώστε να μην υπάρχουν άνθρωποι ανώτερου και κατώτερου θεού.

Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε ολόψυχα

Χρόνια πολλά!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ