Η Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού

Αθήνα, 23 Γενάρη 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κομπρεμί των Πατούλη, Δούρου, Τζήμερου για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού

Η σύμπραξη των παρατάξεων των Πατούλη, Δούρου και Τζήμερου στην υπόθεση κατασκευής δικτύου οδοποιίας που εξασφαλίζει την πρόσβαση στην εγκατάσταση (ΟΕΔΑ) Βορειοανατολικής Αττικής [σ.σ.: ντρέπονται να πουν ΧΥΤΑ] αναδείχθηκε για άλλη μία φορά στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (22 Γενάρη 2020), όπου η περιφερειακή αρχή έφερε προς έγκριση την κατασκευή ενός δρόμου για να εξυπηρετείται η λειτουργία του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.

Ο Γιάννης Πρωτούλης εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής στην παρέμβασή του κάλεσε την περιφερειακή αρχή να αποσύρει το θέμα και να το επαναφέρει με βάση τα αιτήματα των φορέων, των σωματείων, αλλά και του εγγράφου του Δήμου Μαραθώνα.

Κατήγγειλε μάλιστα ότι η Διοίκηση Πατούλη κοροϊδεύει τους κατοίκους της περιοχής, καθώς υποτίθεται ότι συζητά μαζί τους για την υπόθεση του ΧΥΤΑ Γραμματικού και την ίδια ώρα προωθεί προς ψήφιση την κατασκευή έργων οδοποιίας που διευκολύνουν τη λειτουργία του!

Η πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απερρίφθη και οι τρεις παρατάξεις ψήφισαν την πρόταση της πλειοψηφίας, απουσία μάλιστα του περιφερειάρχη, ο οποίος παρέστη μόνο για το κόψιμο της πίτας για το νέο έτος και στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνεδρίαση

Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει σταθεί ανυποχώρητα και με κάθε τρόπο ενάντια στο εγκληματικό αυτό έργο και το έχουμε αναδείξει με επανειλημμένες παρεμβάσεις μας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταψήφισε και αυτή την εισήγηση, όπως έχει κάνει στο παρελθόν και θα κάνει και στο μέλλον για κάθε θέμα σχετικό με το ΧΥΤΑ Γραμματικού.

Απαιτεί ταυτόχρονα να γίνει αποδεκτή η ανυποχώρητη διεκδίκηση του μαζικού κινήματος και των φορέων της περιοχής να αξιοποιηθούν οι υπάρχουσες υποδομές, με τις επιβαλλόμενες τροποποιήσεις, για τις ανάγκες της νεολαίας και των λαϊκών στρωμάτων σε αναψυχή, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.-

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ