Η “Μήδεια” έπληξε και τη Νέα Ιωνία – Σοβαρά προβλήματα σε Κέντρο και συνοικίες

Η “Μήδεια” έπληξε και τη Νέα Ιωνία… το βράδυ της Δευτέρας (15/02) η πόλη ντύθηκε στα λευκά με αποτέλεσμα την Τρίτη το πρωί να αντιμετωπίσει η Νέα Ιωνία σοβαρά προβλήματα.

Συγκεκριμένα: αρκετά δέντρα έπεσαν κυρίως στις συνοικίες, κλείνοντας δρόμους και δημιουργώντας φθορές. Αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν με τους οδηγούς να ζητάνε βοήθεια, ενώ παρουσιάστηκαν διακοπές ρεύματος σε Καλογρέζα, Περισσό, Νεάπολη και σε σημεία του Κέντρου.

Ο Δήμος λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό λόγω αδυναμίας προσέλευσής του. Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος διαθέτει μία αλατιέρα και οι εργαζόμενοι προσπαθούν να ρίξουν αλάτι ακόμα και με τα χέρια. Τα απορριμματοφόρα δεν λειτούργησαν, ενώ η Αντιδήμαρχος κ. Σακκαλόγλου έπεσε και τραυματίστηκε στον ώμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”.

Το τηλεφωνικό κέντρο στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος δέχεται αρκετές κλήσεις και λειτουργεί με δύο άτομα που προσπαθούν να εξυπηρετήσουν επί 24ώρου βάσεως (2102756000). Το ίδιο και η Κοινωνική Υπηρεσία, που το τηλεφωνικό της κέντρο δεν λειτουργούσε το πρωί λόγω διακοπής ρεύματος, αλλά αποκαταστάθηκε το πρόβλημα και λειτουργεί με ένα άτομο από το πρωί έως το βράδυ (2102793916). Επιπλέον, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Δήμο Νέας Ιωνίας (2132000400) και στη Δημοτική Αστυνομία (2102776100) για οποιαδήποτε πληροφορία. Το ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων λειτουργεί κανονικά πρωί και απόγευμα – με προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας – από το Σάββατο (13/02) με θερμαινόμενους χώρους, για κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη (2102770774).

Πρόβλημα παρουσιάστηκε με έναν νεφροπαθή που έπρεπε να μεταφερθεί για αιμοκάθαρση στο Χαλάνδρι και γίνονται προσπάθειες για την ασφαλή διακομιδή του.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ