Η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας & Φιλ/φείας για την παραχώρηση χρήσης οικοπέδου επί των οδών Πλαστήρα και Καμπούρογλου

Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Η παραχώρηση χρήσης του οικοπέδου επί των οδών Πλαστήρα και Καμπούρογλου στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος με σκοπό την ανέγερση και λειτουργία Παιδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού αποτελεί πάγιο αίτημα και παράκληση πολλών οικογενειών του Δήμου μας, Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Εχθές, Τρίτη 20 Μαΐου 2020, με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε την παραχώρηση του εν λόγω οικοπέδου. Για τον λόγο αυτό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γαβριήλ εκφράζει τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του τόσο προς τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Βούρο, όσο και προς όλα τα μέλη του Συμβουλίου του Δήμου μας, αλλά και προς όλους όσους βοήθησαν με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους, έτσι ώστε να εμπλουτιστεί η προς τούτο προγραμματική σύμβαση.

Η τοπική μας Εκκλησία έχει στόχο να ενώνει, να διακονεί και να προσφέρει αδιακρίτως την χριστιανική αγάπη προς κάθε αδελφό μας ανεξαρτήτως ανθρωπίνων διακρίσεων και μικροτήτων.

Σε αυτή την πράγματι μεγάλη προσπάθεια καλούμαστε να συμβάλουμε όλοι μας για να επιτευχθεί η ολοκλήρωση αυτού του ανθρωπιστικού και εκπαιδευτικού έργου για την Φιλαδέλφεια και την Χαλκηδόνα που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι μας.

Κανείς δεν περισσεύει στα έργα αγάπης και προσφοράς!

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ