Η νέα επίσημη σελίδα του Δήμου Νέας Ιωνίας στο Facebook

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434, 457
Fax. 210 2792500
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

Νέα Ιωνία 30/1/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η νέα επίσημη σελίδα του Δήμου Νέας Ιωνίας στο Facebook

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο βελτίωσης της επικοινωνίας δημιούργησε μια νέα σελίδα στο Facebook με τον τίτλο «Δήμος Νέας Ιωνίας – Municipality of Nea Ionia» με στόχο την εξέλιξή της σε ένα σταθερό και καθημερινό δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας για τα ζητήματα και τις προοπτικές του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η συγκεκριμένη σελίδα αποτελεί την συνέχεια από μια σειρά βημάτων που κάνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας, με απώτερο στόχο την αμεσότερη και ταχύτερη ενημέρωση των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου, μέσα από εκσυγχρονισμένους και λειτουργικούς τρόπους διαδικτυακής επικοινωνίας.

Οι χρήστες που ακολουθούν την επίσημη σελίδα θα ενημερώνονται με ανακοινώσεις, δελτία τύπου, ειδήσεις και γενικά για οτιδήποτε νέο συμβαίνει στην πόλη μας, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής.

Σημειώνεται ότι οποιαδήποτε άλλη σελίδα στο Facebook φέρει τον διακριτικό τίτλο «Δήμος Νέας Ιωνίας» δεν έχει ουδεμία σχέση με τον Δήμο και πρόκειται για σελίδες που έχουν δημιουργηθεί από φυσικά πρόσωπα στο παρελθόν.

Βρείτε την επίσημη σελίδα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/neaioniaofficial/

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ