Η Νέα Ιωνία στηρίζει Καρδίτσα

Η Νέα Ιωνία πόλη με ευαισθησίες, με ισχυρό αίσθημα αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορη στις πληγές που προξένησαν οι πλημμύρες στην Καρδίτσα και στη Θεσσαλία. Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Σύλλογοι, πολίτες και ο δήμος προσκάλεσαν τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν και να συμβάλλουν όπως μπορούν στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας.

Ο Σύλλογος Θεσσαλών, το τοπικό παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρείας, η Ένωση Σπάρτης Μ.Ασίας, ο Σύνδεσμος Αλαγιωτών και μεμονωμένοι συμπολίτες έσπευσαν να προσφέρουν. Ο Δήμος Ν. Ιωνίας με την πολύχρονη διαδρομή κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης έδωσε το παρόν. Μέσω της δραστήριας Κοινωνικής υπηρεσίας οργάνωσε δράση συλλογής τροφίμων στον πεζόδρομο της Π. Π. Γερμανού (01/10), με τη συμμετοχή εθελοντών.

Από το πρωί, σταδιακά οι Ιωνιώτες προσέφεραν συσκευασμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Αυτά, όπως μας είπε ο παρών Αντιδήμαρχος Κοινωνικής προστασίας κ. Βλασσάς, θα συγκεντρωθούν μαζί με άλλα που θα προσφέρουν πολίτες, σύλλογοι και επιχειρήσεις και θα μεταφερθούν άμεσα στους πληγέντες του νομού Καρδίτσας. Ο κ. Βλασσάς δήλωσε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου παρόλο που είχε προηγηθεί στην πόλη μας ανάλογη δράση από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εθελοντές και τις εθελόντριες που κάθε φορά, όπως και τώρα πρόθυμα συμμετέχουν σε κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Κοινωνικής προστασίας του δήμου, καθώς και τη δημοτική αστυνομία που διευκόλυνε τη δράση.

Η εφημερίδα μας μίλησε με εθελόντριες οι οποίες δήλωσαν την ικανοποίησή τους από τη συμμετοχή τους σε κάθε δράση κοινωνικής προσφοράς. Ανάμεσά τους διακρίναμε από την Διεύθυνσης Κοινωνικής προστασίας του δήμου, πέρα από τον Αντιδήμαρχο κ. Βλασσά, τη Δ/ντρια κ. Παπαδοπούλου και τον Προϊστάμενο κ. Σουρμελή, τις Αντιδημάρχους Οικονομικών και Ψηφιακής πολιτικής κ.κ. Σακκαλόγλου και Χατζή αντίστοιχα, την πρόεδρο του ΚΕΒΡΕΦΟ κ. Γρίβα, την πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Γεωργιάδου, την πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Δούκα και τις κυρίες Διαθεσοπούλου, Ζιώχτη, Καράτζαλου Κεφαλοπούλου, Κωστάκη, Μπρόλιου (πρ. Καππαδοκών), και Χατζόγλου, καθώς και τον κ. Κότσογλου.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ