Η παιδική παράσταση “Η Πόλη των Ευχών” στη Νέα Ιωνία

Μια όμορφη διαδραστική μουσικοθεατρική παιδική παράσταση, με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Η πόλη των ευχών», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προπαραμονής των Χριστουγέννων (Δευτέρα 23/12), στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Αστέρας» Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Ν. Ιωνίας.

Την εκδήλωση προλόγισε η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας κ. Αγγελική Σακκαλόγλου ευχόμενη «καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές», προσθέτοντας πως: «Επίσης, η Δήμαρχός μας, η κ. Θωμαΐδου, που ήθελε τόσο πολύ να σας διασκεδάσει και με παραμύθια και με ωραίες εκδηλώσεις, και η κ. Ελένη Χατζή, Αντιδήμαρχος, που τα διοργάνωσε. Ένα χειροκρότημα, λοιπόν και γι’ αυτές.

Αμέσως μετά, ξεκίνησε η ενδιαφέρουσα παράσταση, με την οποία διασκέδασαν τα Ιωνιωτόπουλα που βρέθηκαν στον «Αστέρα», ταξιδεύοντας παρέα με τους ήρωες του έργου σε μαγευτικούς χριστουγεννιάτικους τόπους. Επίσης, τα μικρά παιδάκια ενεπλάκησαν στη δράση της παράστασης με ευχάριστο τρόπο, προβληματίστηκαν και κατάλαβαν ότι η αγάπη είναι το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο, που μπορεί να προσφερθεί απλόχερα, αλλά και το ισχυρότερο «όπλο» για όλες τις δυσκολίες.

Απόστολος Σαλονικίδης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ