Ιερά Πανήγυρις Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Αγ. Παρασκευής – Υποδοχή Ιεράς Εικόνος Παναγίας

μητροπολη νέας ιωνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Ιερά Πανήγυρις Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Αγίας Παρασκευής και Υποδοχή Ιεράς Εικόνος Παναγίας Εγκυμονούσης στη Νέα Ιωνία

Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου πανηγυρίζει το φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στην είσοδο του Μητροπολιτικού Μεγάρου στη Νέα Ιωνία (Λεωφ. Ηρακλείου 340), όπου και φυλάσσεται απότμημα εκ του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Παρασκευής.

Στο πλαίσιο του εορτασμού θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να υποδεχθούμε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Εγκυμονούσης, Προστάτιδος των επίτοκων γυναικών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Ώρα 7.30μ.μ.: Υποδοχή Ιεράς Εικόνος Παναγίας Εγκυμονούσης και εν συνεχεία ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γαβριήλ.

Ακολούθως, θα πραγματοποηθεί Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Παρασκευής.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ώρα 7.00μ.μ.: Μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση της Αγίας Παρασκευής. Εν συνεχεία θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Παντελεήμονος, όπου θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα εκ του Ιερού Λειψάνου του Αγίου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ