Υπό ανεξαρτοποίηση κορυφαίος δημοτικός σύμβουλος του κ. Μανούρη

Ραγδαίες εξελίξεις στη μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Ν.Ιωνίας. Κορυφαίος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος ανακοίνωσε σε χθεσινή τηλεδιάσκεψη της παράταξής του ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ την απόφασή του να παραιτηθεί από την παράταξη του κ. Μανούρη.

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες και απ’ ότι φαίνεται οι προσπάθειες συνεννόησης από άλλα στελέχη της παράταξης δεν αποδίδουν. Η απόφαση του νέου σε ηλικία, αλλά με έντονη πολιτική δραστηριότητα δημοτικού συμβούλου είναι ειλημμένη και την Δευτέρα θα ανακοινώσει επίσημα την αποχώρησή του από την παράταξη του κ. Μανούρη και την παραμονή του στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος.

Όλα αυτά βεβαίως αν δεν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή και βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Οι λόγοι της ανεξαρτοποίησής του νεαρού δημοτικού συμβούλου είναι πολιτικοί σε σχέση με θέσεις που έχει λάβει η παράταξη στα δημοτικά πράγματα, αλλά και προσωπικοί σε θέματα σχέσεων με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Μανούρη.

Οι φήμες ότι ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος θα πρωτοστατήσει στη δημιουργία νέας παράταξης δεν έχουν αυτή τη στιγμή βάση, όπως και δεν ευσταθούν τα περί συνεννόησής του με άλλη δημοτική παράταξη και προσχώρησής του σε αυτήν. Αυτό πάντως που είναι βέβαιο είναι ότι δεν έχει εκδηλωθεί κίνηση αμφισβήτησης του κ. Μανούρη από την ηγεσία της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ