“Ηράκλεια 2019”: Συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Στ. Καραγιώργη 2, Ηράκλειο Αττικής, 14121
2132000102-106
pressirakleio@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Φωτεινή Βελεσιώτου ανοίγει το δεύτερο τριήμερο στα φετινά Ηράκλεια: Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 21.00 

Με τη μαγευτική φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου ξεκινά το δεύτερο τριήμερο του φετινού πολιτιστικού φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Ηράκλεια 2019». Η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχεται στην σκηνή του πάρκου της οδού Πεύκων 50, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 21.00 για να μας ταξιδέψει με τις Μέλισσες, τα Διόδια και κομμάτια από την καινούργια της δισκογραφική δουλειά. Μαζί της ο νέος και ταλαντούχος Σωτήρης Μπαλλάς. Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου, η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 21.00 – Ζαχαρίας Καρούνης & Σαββέρια Μαργιολά
Ο Ζαχαρίας και η Σαββέρια ανεβάζουν το κέφι με λαϊκούς, έντεχνους, παραδοσιακούς ρυθμούς. Γνωστά τραγούδια από τα παλιά και τα νέα μας γλέντια, σε μια βραδιά που είναι… απαραίτητο και αναπόφευκτο να συμμετέχει τραγουδώντας και το κοινό.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 20.00 – Μένουμε πάντα παιδιά
Μουσική παράσταση με τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο μοναδικά ερμηνευμένα από παιδικές χορωδίες και δημοτικά ωδεία με την στήριξη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες: Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου, 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας, Αγ. Άννης Περιστερίου, 18ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, η Φιλαρμονική του Δήμου Παλλήνης και το Τμήμα Λαϊκών Οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών. Την εκδήλωση παρουσιάζει ο ηθοποιός Αντώνης Χατζής.

Τα φετινά Ηράκλεια στηρίζουν ενεργά τα μέλη του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ