Κάλεσμα στα μέλη του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε. για ανανέωση συνδρομών

Προς τα μέλη και τους φίλους του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε

Αγαπητοί μας Μέλη φίλοι και φίλες μετά από μία δίμηνη και πλέον παρατεταμένη αναστολή λειτουργίας του Παραρτήματος μας λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων τα γραφεία μας παρέμειναν κλειστά και αναστείλαμε τις δράσεις μας παροχής δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, ενημερωτικών ιατρικών ημερίδων και άλλων δράσεων εκτός της ψυχολογικής υποστήριξης των μελών μας που συνεχίστηκε και συνεχίζεται διαδικτυακά από τις εθελόντριες ψυχολόγους μας. 

Δεδομένου ότι για τις μέχρι σήμερα δράσεις του το Παράρτημα μας δεν έτυχε καμιάς οικονομικής χορηγίας η συνδρομής από Δημόσιο ή άλλο φορέα πλην της πρόσφατης δωρεάς του Ιωνικού Συνδέσμου και ελάχιστων μικρών δωρεών των μελών μας ούτε προβλέπεται κάποιο οικονομικό μέτρο ενίσχυσης του λόγω covid όπως και για όλα άλλωστε τα αντίστοιχα Σωματεία ή Συλλόγους, η ανανέωση της ετήσιας συνδρομής σας είναι άκρως απαραίτητη για να έχει την δυνατότητα το Παράρτημα μας να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη μας που επικοινώνησαν μαζί μας και ήδη ανταποκρίθηκαν με  τραπεζική καταβολή της συνδρομής τους και άλλα που απέστειλαν μηνύματα για την καταβολή της.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2130337798 για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής σας ή με τα μέλη του Δ.Σ  και για κάθε άλλη επείγουσα περίπτωση που αντμετωπίζετε.

Επίσης μπορείτε να καταβάλετε αυτή στον τηρούμενο στην Εθνική τράπεζα λογαριασμό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας αριθμός λογαριασμού 48007536.IBAN GR160110 1500 0000 15048007536

Σας ευχαριστούμε ευχόμαστε υγεία αισιοδοξία και σύντομα να συνεχίσουμε μαζί τις δράσεις μας 

Με εκτίμηση 
Το Δ.Σ του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ