Καλοκαιρινά κουλουβάχατα…

Πλακώματα στο Δ. Σ., η κατασκήνωση στο Αλεποχώρι και καμπανάκι για την αγορά

Πληροφορούμαι ότι τα πυροσβεστικά μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας είναι λίγα, άλλα χαλασμένα, άλλα ταλαιπωρημένα και γενικώς αναρωτιέμαι πόσα χρόνια θα περάσουν ακόμα για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε αποτελεσματικά ανθρώπους και φυσικό περιβάλλον.

Αυθαίρετη δόμηση, λάδωμα των αρμοδίων υπηρεσιών, απουσία δασικής πολιτικής, έλλειψη πυροσβεστικών μέσων, ανικανότητα αρμοδίων και μετά αναρωτιόμαστε για τους νεκρούς στο Μάτι, κι εγώ σκέπτομαι τι μας επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι.

Εκλογές ακούω και νυστάζω, πιο βαρετά πεθαίνεις. Τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την πλειοψηφία δεν συζητούνται επαρκώς, αλλά ακολουθούν οι περισσότεροι πολιτικοί μας show εντυπωσιασμού. Ως πότε θα βαυκαλιζόμαστε με τα συνήθη και τετριμμένα;

Συνάντηση πραγματοποίησε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης με τους πρόσφατα εκλεγμένους δημάρχους της Περιφέρειας του, ανάμεσα και η δική μας νέα δήμαρχο κ. Θωμαΐδου. Άραγε δεσμεύτηκε ο κ. Πατούλης για τη συνέχεια των έργων που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια ή θα έχουμε εξελίξεις;

Μπαίνει σε λίγο ο Ιούλιος, όλοι ασχολούνται με τις εθνικές εκλογές και κάποιες συζητήσεις γίνονται στο παρασκήνιο για τα δημοτικά μας πράγματα. Αναμένουμε μια μεγάλη δημόσια συζήτηση γιατί ο Σεπτέβριος πλησιάζει και ακόμη προγράμματα και προτεραιότητες δεν γνωρίζουμε.

Οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν, κάποιοι κέρδισαν κάποιοι έχασαν, έτσι θα συνέβαινε προς κάποια πλευρά. Τώρα ας ανασκουμπωθούμε να δούμε τα της πόλης μας, με φρέσκο δημοτικό συμβούλιο και με διάθεση για ώριμη διοίκηση και αντίστοιχα αντιπολίτευση.

Τι είναι αυτό που μάθαμε κι αν είναι αλήθεια θα το ξεφουρνίσουμε το φθινόπωρο. Μάθαμε και τρομάξαμε και κάποιοι από τα τοπικά δημοτικά μας πράγματα θα πρέπει να κρυφτούν, αλλά θα το ψάξουμε γιατί χωρίς αποδείξεις δεν σταυρώνουμε κανένα.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ