Καταγγελία Γκότση για παρατυπίες Μανούρη – Τι απαντά η “Δημιουργία Αλληλεγγύη”

ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΝΕΑ ΗΘΗ ή Ο ΠΑΛΑΙΟΚOΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ

ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

Στις εκλογές αυτές ψηφίζουν για πρώτη φορά οι νέοι που έχουν γεννηθεί το 2002, συνολικά 468 νέοι ενεργοί πολίτες.

Οι νεολαίοι αυτοί στην πλειοψηφία τους είναι ΜΑΘΗΤΕΣ λυκείων.

Πρώτιστο καθήκον των Κομμάτων, των Δημοτικών Παρατάξεων πρέπει να είναι η ενημέρωση τους και να καταλάβουν την σημασία και την αξία της ψήφου.

Αντί αυτού ορισμένοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη και μάλιστα ΛΥΚΕΙΑΡΧΕΣ σε Λύκεια του Δήμου μας έκριναν σκόπιμο να στείλουν προσωπική επιστολή ταχυδρομικά στους νέους ψηφοφόρους μαζί με χαιρετισμό του επικεφαλής της παράταξης κ. Παναγιώτη Μανούρη και με ψηφοδέλτια που έχουν ΣΤΑΥΡΟΔΟΤΗΣΗ στο όνομα τους.

Αλήθεια τα προσωπικά δεδομένα των ψηφοφόρων από που αντλήθηκαν???

Μήπως από τίς Μαθητικές καταστάσεις που τηρούνται στα σχολεία και όφειλαν σαν Λυκειάρχες να τα προστατεύουν.

Ακόμη και σε αυτή την διαδικασία ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως εννοούν ορισμένοι το ΝΕΟ ΗΘΟΣ.

Συνιστούμε να μην βγει διάψευση σε όσα αναφέρουμε, γιατί έχουμε στα χέρια μας δεκάδες επιστολές από αγανακτισμένους νεολαίους και τους γονείς τους.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» στην ανακοίνωση Γκότση

Στις εκλογές της Κυριακής ψηφίζουν πράγματι νέα παιδιά για πρώτη φορά στα 17 τους χρόνια. Και μόνο αυτό θα έπρεπε να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για όλες τις παρατάξεις να μιλήσουν σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο με πρόγραμμα και επιχειρήματα.

Όσοι έχουν το πράττουν. Εμείς τουλάχιστον, ως παράταξη, ακριβώς αυτό κάναμε.

Παράλληλα καταδικάσαμε την προσπάθεια εκτροπής του προεκλογικού κλίματος στη Νέα Ιωνία, ακριβώς επειδή τα νέα παιδιά δεν πρέπει να καταγράψουν ως εντύπωση ότι αυτό το στημένο ανοσιούργημα είναι πολιτική ή Αυτοδιοίκηση.

Ο αγώνας μας είναι καθαρός και διάφανος. Ας είναι φειδωλοί σε ανακοινώσεις όσοι χρησιμοποιούν την όποια εξουσία και πρόσβαση τους δόθηκε, για να γαντζωθούν στις καρέκλες τους.

Λυπούμαστε ειλικρινά για τη στάση αυτή. Ο κ. Γκότσης δεν στάθηκε αντίστοιχα γενναιόδωρος σε ανακοινώσεις, που θα καταδίκαζαν το σκηνικό έντασης και πόλωσης που στήθηκε. Παρ’ ότι τύποις Δήμαρχος ακόμα, είναι υπεύθυνος για την προστασία της προεκλογικής ομαλότητας στην πόλη.

Στη Νέα Ιωνία αξίζουν καλύτερες μέρες αλλά άξιζε και καλύτερο προεκλογικό κλίμα.
Οι συνάδερφοι που υπονοείτε, απαντούν ευθαρσώς και επωνύμως. Ακολουθούν οι ανακοινώσεις τους.

Δημήτρης Πανταγιάς
Από πότε η πολιτική επικοινωνία των θέσεων και η γνωστοποίηση της υποψηφιότητας είναι μεμπτή; Έστειλα επιστολή σε γονείς μαθητών και σε ανθρώπους που γνωρίζω και φρόντισα να την μοιράσω ο ίδιος. Πιο καθαρά και έντιμα δεν γίνεται. Θα μας εγκαλέσετε και γι αυτό; Περίσσεψε η υποκρισία.

Μίλτος Καναβός
Καθένας επιλέγει τον τρόπο που θα επικοινωνήσει με τους συνδημότες του. Σε ό,τι με αφορά, διάλεξα να στείλω επιστολές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το προεκλογικό μου υλικό και το μήνυμά μου. Ήταν στάση ευθύνης και προσπάθεια να μην επιβαρύνω με φυλλάδια την πόλη μου. Αν κάποιος που έλαβε το μήνυμά μου έχει αντίθετη άποψη, μου είναι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό. Αυτό σημαίνει δημοκρατία. Και η Νέα Ιωνία είναι – ευτυχώς – δημοκρατική πόλη.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ