Καταγγελία της Αντιπροέδρου του ΚΕΒΡΕΦΟ, κ. Χρ. Παπαηλιοπούλου

Aυτό που βιώσαμε τόσοι άνθρωποι στις 11/12/2019 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας δεν περιγράφεται από «κύριο» στα πίσω έδρανα να μας βρίζει να μας δείχνει τα γεννητικά του όργανα να μας κάνει χειρονομίες.

Αυτό είναι ντροπή πλέον για όποιον  ανέχεται και συντηρεί τέτοιες καταστάσεις με αυτόν τον άνθρωπο που εδώ και καιρό δείχνει ότι δεν σέβεται τίποτα και κανένα. Όλα όμως έχουν ένα όριο. Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ο πρόεδρος του δημ. συμβουλίου πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί κάτι τέτοιο είναι ντροπή για το δημοτικό συμβούλιο.

Αν κάποιοι τον υποθάλπτουν για να παίζουν τα πολιτικά τους παιχνίδια και μας το παίζουν σοβαροί, έντιμοι και θιγμένοι για άλλες καταστάσεις τότε είναι διπλά υπεύθυνοι γιαυτή την κατάσταση που μας προσβάλλει όλους.

Η δήμαρχος κ. Θωμαΐδου είναι εκλεγμένη δήμαρχος, πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα μόνο και που είναι γυναίκα πρέπει να αξίζει σεβασμού, αφήστε το αξίωμα. Είναι δυνατόν να συντηρείτε τέτοιες καταστάσεις να εκτίθεται το δημοτικό συμβούλιο και να αφήνουν μια δήμαρχο να την βρίζουν;

Ξέροντας τόσα χρόνια την κ. Θωμαΐδου μιας και είμαι κοντά της, ξέρω την ψυχή αυτή του ανθρώπου, δεν θέλει να τον βάλει στη θέση του γιατί ξέρει ότι αυτός έχει ανάγκη ιατρικής φροντίδας, αλλά δήμαρχε μην ανεχτείς άλλο βαλε φρένο, προστάτευσε τον εαυτό σου σε θέλουμε δυνατή.

Πρέπει όλες οι παρατάξεις να προστατεύσουν το θεσμό γιατί αν κάποιοι δεν το κάνουν θα θεωρηθούν πλέον υπεύθυνοι γιαυτή την κατάντια. Όσο και αν δεν συμφωνούν με την δήμαρχο, πρέπει να απομονώνονται τέτοιοι άνθρωποι γιατί αλλιώς μην μιλάνε για πολιτικό πολιτισμό κι από την άλλη τον υποθάλπτουν γιατί θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Και δεν θέλω να μιλήσω για την αισχρή επίθεση εναντίον μου, μιλώ για ένα θεσμό τον δήμο την δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο.

Χριστίνα Παπαηλιοπούλου
Αντιπρόεδρος ΚΕΒΡΕΦΟ

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ