Καταγγελία του Αντιδημάρχου κ. Χατζησαββίδη κατά της Λαϊκής Συσπείρωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συμπολίτισσες – Συμπολίτες

Απευθύνομαι σε σας για να καταγγείλω συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Λαϊκής Συσπείρωσης για τους λεκτικούς τραμπουκισμούς της 25/11/2019 που έλαβαν χώρα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, συστηματικά και τακτικά εφαρμόζουν σε όσους δημοτικούς συμβούλους διαφωνούν με τις προτάσεις τους.

Συγκεκριμένα στο δημοτικό συμβούλιο αυτό, σε θέμα που έφερε και εισηγήθηκε η προαναφερόμενη παράταξη εκτός ημερήσιας διάταξης, όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μου έδωσε το λόγο να μιλήσω, εντελώς αυθαίρετα και απρόκλητα ο κ. Χαμαλίδης Θεόδωρος, χωρίς να ζητήσει το λόγο από τον πρόεδρο, εκτός μικροφώνου άρχισε να βρίζει και να απειλεί με λεκτικούς τραμπουκισμούς και τις φράσεις “Άσε μας τώρα τι ψήφισες εσύ πολιτικά; Από δεκαοκτώ σου χρόνια είσαι σε κόμμα και λες έξω τα κόμματα. Τι ψήφισες εσύ; ….. Μερικούς πρέπει να τους κόψουμε τα πόδια” ….. και άλλα πολλά, συνέχισε να αυθαδιάζει, να τραμπουκίζει, εμποδίζοντας με να εκφράσω ελεύθερα τις απόψεις μου επί του θέματος.

Σιγοντάρανε στη όλη διαδικασία ο κ. Τσουκαλάς και δυστυχώς ο νέος επικεφαλής της παράταξης κ. Κατημερτζόγλου δάσκαλος στο επάγγελμα. Κουβαλάνε και μερικούς αφελής που αποδεικνύεται από το ηχητικό ο λόγος που τους φέρνουν. Να εμποδίσουν την ομαλή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Για να διαπιστώσετε την τραγική απαράδεκτη συμπεριφορά τους, ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου που κοινοποιώ διαδικτυακά.

Είναι δυνατό αλήθεια να ισχυρίζονται αυτά τα στελέχη πως είναι προοδευτικοί, αριστεροί και κομμουνιστές; Είναι δυνατό ο επιστήμονας κουμμουνιστής Χαμαλίδης να τραμπουκίζει, να αυθαιρετεί και να μην επιτρέπει σε άλλους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους να λένε ελεύθερα τις απόψεις τους, ως έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα και την υποχρέωση απέναντι στους πολίτες που τους ψήφισαν, είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα, τους νόμους και τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου; Πιστεύουν αλήθεια οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι αυτής της παράταξης πως βοηθάνε την δημοκρατία, ή την αύξηση της δύναμης του ΚΚΕ;

Κατανοώ την δυσκολία τους να δεχθούν την πραγματικότητα που οι συμπολίτες μας, τους κατέταξαν στη τέταρτη θέση των τελευταίων εκλογικών αποτελεσμάτων της αυτοδιοίκησης στην πόλη μας, με χαμηλότερο ποσοστό από το 2014, παρά την αλλαγή του επικεφαλής και παρά την μερική διεύρυνση που κάνανε. Είναι όμως ενδεδειγμένες αυτές απαράδεκτες συμπεριφορές να πείσουν τους πολίτες πως έχουν δίκαιο για να τους ακολουθήσουν;

Ειρωνεύεται ο κ. Χαμαλίδης γιατί υπογράφω ως άμισθος αντιδήμαρχος Οικονομικών στις ανακοινώσεις μου προς τους δημότες και σιγοντάρεται από τον πρώην κομουνιστή δήμαρχο κ. Γκότση που τέσσερα χρόνια ήταν δήμαρχος του ΚΚΕ και αρκετά χρόνια έμμισθος αντιδήμαρχος, εννέα χρόνια δήμαρχος με το ΣΥΡΙΖΑ και για μερικά χρόνια διπλά έμμισθος ως πρόεδρος της ΠΕΔΑ. Πολλά χρόνια που κατοχύρωσε σύνταξη αλλά συνεχίζει να διεκδικεί εισόδημα από τους χώρους της Αυτοδιοίκησης.

ΕΝΟΧΛΟΎΝΤΑΙ πάρα πολύ και δεν το κρύβουν οι υποκριτές, γιατί είναι δύσκολο σε αυτούς τους κουμμουνιστές παλιούς και σύγχρονους να δεχτούν, ότι υπάρχουν και άλλοι αρκετοί πολίτες εθελοντές, που μπορούν να συνεισφέρουν στα κοινά, χωρίς οικονομική ανταμοιβή.

Συνημμένο: απόσπασμα ηχητικό από τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου που μπορείτε να το ακούσετε διαδικτυακά.

Ακούστε το εδώ: => ηχητικό

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ