Κατασκευή Χαρταετών από τον Α.Γ.Σ. “Ανατολή Νέας Ιωνίας”

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
«ΑΝΑΤΟΛΗ»
ΕΔΡΑ: ΧΑΛΚΗΣ 2 – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ,
TK 14232,Τηλ.: 2102772423
e-mail: ags.anatoli.stivos@gmail.com
www.ags-anatoli.gr

Νέα Ιωνία 16.2.2015

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Κατασκευή Χαρταετών από την ΑΝΑΤΟΛΗ
Πιστοί στην παράδοση και στα έθιμα…

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί από τον Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ Ν. Ιωνίας κατασκευή χαρταετών. Ο Σύλλογός μας, μέσα στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, αναβιώνει το αποκριάτικο έθιμο της κατασκευής χαρταετού. Γι αυτόν το σκοπό, όπως  επί σειρά ετών συμβαίνει, έχει καλέσει τον επίτιμο πρόεδρο του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Κωστιδάκη Τάκη, πρωτεργάτη στην κατασκευή χαρταετών, να δείξει στα παιδιά πώς κατασκευάζεται εξ αρχής ένας χαρταετός (ξύλα – «μάνες», χαρτιά, ζύγια, ουρά κλπ).

Οι γονείς και οι παππούδες των παιδιών, αθλητών του Συλλόγου, παρακαλούνται να βοηθήσουν τα παιδιά να κατασκευάσουν το χαρταετό τους, σύμφωνα με τις οδηγίες του κ. Κωστιδάκη. Κάθε παιδί θα πάρει το χαρταετό που θα κατασκευάσει.

Η κατασκευή των χαρταετών θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ενδυνάμωσης του Δημοτικού Σταδίου, δίπλα στα γραφεία του Συλλόγου. Ο Σύλλογος  θα προσφέρει δωρεάν όλα τα υλικά των κατασκευών. Θα χρειαστούν επιπλέον χαρτιά από περιοδικά για τις ουρές, τα οποία πρέπει να έχουν μαζί τους τα παιδιά.

Επειδή η δυνατότητα κατασκευής χαρταετών είναι περιορισμένη, (μέχρι ΤΡΙΑΝΤΑ χαρταετοί), τα παιδιά που ενδιαφέρονται πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματέα του Συλλόγου, έως και τη Δευτέρα 24/2/20. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γενικός Γραμματέας
Ευάγγ. Βασιλείου                                                        Νικ. Κοντουδάκης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ