Κλειστά θα παραμείνουν τα γραφεία του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής μας και σε εφαρμογή των μέτρων και των οδηγιών των αρμοδίων φορέων που στοχεύουν στην πρόληψη διασποράς του κορωνοιού SARP-CoV-2 αλλά και των οδηγιών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για αποφυγή μαζικών συναθροίσεων, αποφασίσαμε την παράταση της αναστολής των δράσεων μας.

* όλων των προγραμματισμένων δράσεων μας έως και 20 Απριλίου

* Να παραμείνουν κλειστά τα γραφεία μας μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

* Κατεξαίρεση και όπως προτάθηκε οι προγραμματισμένες συνεδρίες των εθελοντών ψυχολόγων μας θα πραγματοποιούνται με τη σύμφωνη γνώμη και των ασθενών τους .

Ειδικότερα οι εθελοντές ψυχολόγοι του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε κυρίες ΚΑΡΑΜΑΤΣΟΥΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΒΕΝΙΟΥ ΕΦΗ, ΚΑΡΑΠΑΓΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και των ευπαθών ομάδων και των μέχρι σήμερα μελών μας στους οποίους παρείχαν ήδη ψυχολογική υποστήριξη ,συνεχίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους διαδικτυακά και θα είναι σε επαφή μαζί τους καθώς και σε κάθε άλλο μέλος μας φίλο ή εθελοντή του Παραρτήματος μας, εφόσον θα προκύψει ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης .

Το ανωτέρω χρονικό διάστημα και για όλες τις επείγουσες περιπτώσεις αρμοδιότητας μας θα υπάρχει εκτροπή κλήσεων της τηλεφωνικής γραμμής 2130337798 για παροχή συνδρομής στα μέλη και φίλους του Παραρτήματος μας .

Το Δ.Σ. του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε (Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία Ενιαίο Παράρτημα ΝΙΦΗΜ)

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ