Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για την Α.Ε. Ελευθερούπολης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε Ελευθερούπολης και η Ακαδημία του συλλόγου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, δίπλα από τα Κ.Ε.Π).

Υπενθυμίζουμε στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας ότι θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση μας, εν ενεργεία παίκτης ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ.

Στην εκδήλωση μας θα τιμηθούν επίσης μαθητές – αθλητές που εισήχθησαν στα Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, αριστούχοι μαθητές – αθλητές του συλλόγου μας, αθλητές και πρόσωπα που έχουν προσφέρει στην ομάδα μας και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τμήματα του συλλόγου που σημείωσαν αξιόλογες διακρίσεις καθώς και οι μικροί μας μπόμπιρες που ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο και την ομάδα μας για πρώτη φορά.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστεί βασιλόπιτα ενώ πλούσιο μπουφέ θα απολαύσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι κάτω από την επιμέλεια του κέντρου δεξιώσεων “Αρχοντικό Gallery”- www.arxontikogallery.gr – και του αρτοποιείου
Mon Kulur (Νέας Ιωνίας https://www.facebook.com/Mon-Kulur-114960453234439).

Όλοι οι αθλητές παρακαλούνται να προσέλθουν στην εκδήλωση με τα μπλε της εξόδου ή την φόρμα τους.

Η παρουσία σας θα τιμήσει την εκδήλωση μας.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ