Ο κ. Κουκουλάρης για τον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι επιθυμώ να σας υπενθυμίσω ότι η ευγνωμοσύνη μου στα πρόσωπα σας είναι δεδομένη. Ο κοινός μας αγώνας ήταν δύσκολος γιατί υπερασπιστήκαμε «αξίες» σε περίοδο κρίσης αξιών.

Σας διαβεβαιώ ότι εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι πράξαμε σωστά για δυο λόγους. 1ος είμαστε παρόντες για να υπερασπιζόμαστε τις αρχές μας και να προστατεύουμε όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας εμπιστεύονται. Το κοινωνικό μας εκτόπισμα είναι μεγάλο. Είναι αποτέλεσμα στάσης ζωής και ΔΕΝ εγκαταλείπουμε φίλους ποτέ. 2ος και σημαντικότερος είναι ότι διδασκόμαστε από τις συμπεριφορές των ανθρώπων και γινόμαστε δυνατότεροι.

Το κείμενο της Γραφής που λέει «αντί πινακίου φακής» είναι ξεπερασμένο γιατί με το «πινάκιο της φακής» πούλησε τα πρωτοτόκια και πήρε φακή…  έστω φακή… εδώ τα πούλησαν με τη προσδοκία της φακής και τελικά δίχως να πάρουν ούτε τη φακή!!!

Ο αγώνας τους εναντίον σας και εναντίον μου ήταν πολιτικά πρόστυχος. Εμείς είχαμε ψηφοδέλτια μόνο της ΝΔ και θα ξαναέχουμε όποτε χρειαστεί… άλλοι δεν είχαν… Δεν σεβάστηκαν ούτε την ιστορική μας παραταξιακή πορεία ούτε τα εμβληματικά πρόσωπα του συνδυασμού μας.

Στο δια ταύτα: έχουμε να επιλέξουμε έναν από τους δυο συνδυασμούς την ερχόμενη Κυριακή.

Ο ένας συνδυασμός στο site του ΥΠΕΣ έχει χρώμα πράσινο – ΚΙΝΑΛ ο άλλος έχει χρώμα λευκό. Η Νομαρχιακή της ΝΔ προτρέπει να ψηφίσουμε ΚΙΝΑΛ.

Πολλοί μας ρωτάνε τι να ψηφίσουμε. Εγώ απαντώ, ότι σε εμπνέει.

Εάν δεν πας να ψηφίσεις ωφελείται ο πρώτος που στο ΥΠΕΣ έχει χρώμα πράσινο και εάν πας να ψηφίσεις επιλέγεις ανάμεσα στο πράσινο και το λευκό.

Αποφάσισε μόνος.

Υ. Γ. το ΠΑΣΟΚ ιστορικά στη Νέα Ιωνία είναι σαν το Ισλάμ που πάντα απορροφά και ΠΟΤΕ δεν απορροφάται.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ