Κραυγή αγωνίας και παραίτηση από την Αντιπρόεδρο του ΚΕΒΡΕΦΟ, Χρ. Παπαηλιοπούλου

Κακή πολιτική των δημοτικών παρατάξεων εν μέσω Κορωναιού. Απρίλης μήνας που όλοι περιμέναμε να έρθει το Πάσχα να χαρούμε, να βγούμε έξω να δουλέψουν τα μαγαζιά μας, αλλά όταν εμείς κάνουμε σχέδια ο θεός γελά. Μαγαζιά κλειστά χωρίς να ξέρουμε πότε θα ανοίξουμε και πόσοι θα ανοίξουμε με όλα αυτά που θα μας περιμένουν να πληρώσουμε. Και σεις όλοι οι τοπικοί άρχοντες πέρα βρέχει. Μπήκα σε ομάδες του facebook μετά από 20 μέρες και το ένα δελτίο τύπου μετά το άλλο κατηγορώντας η μεν αντιπολίτευση του δήμου την δημοτική αρχή και αντίστροφα. Έλεος ρε παιδιά μηδενός εξαιρούμενου κάθεστε και τρώγεστε και τρώτε τις σάρκες σας αντί να ρίξετε τους εγωισμούς και να προστατέψετε τους δημότες σας. Κύριοι της αντιπολίτευσης αντί να καταγράφετε και να κατηγορείτε την δημοτική αρχή κάντε κάτι ποιο ωφέλιμο, σηκώστε τα μανίκια ρίξτε πίσω ότι πολιτική πρεσβεύετε στο μυαλό σας, ότι εγωισμό και πικρία έχετε και συνεισφέρετε, έτσι θα δικαιολογηθείτε στους δημότες που σας ψήφησαν ότι ενδιαφέρεστε για το καλό τους.

Κυρίες και Κύριοι της δημοτικής αρχής ζείτε και ζούμε κάτι πρωτόγνωρο κάτι που δεν έχουμε ζήσει και δεν έχετε ζήσει και διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και πιθανόν να μην μπορείτε να διαχειριστείτε, ντροπή δεν είναι να ζητάμε βοήθεια, γκρεμίζουμε τα τείχη, εγωισμούς και μικροπολιτικές. Μην ξεχνάτε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, που με αυτό κατεβήκαμε στις εκλογές, και αν σας κατηγορήσουν οι αντίπαλοι σας τότε είναι εκεί που τους αξίζει. Μιλάμε για υγεία, για προστασία, για μια πανδημία που προηγούμενο δεν έχει και δεν ξέρουμε πως θα τελειώσει. Όλοι μαζί λοιπόν μπορούμε με ότι πρεσβεύει ο καθένας να βοηθήσουμε , μιλάμε για την πόλη μας για τους ανθρώπους που μας πίστεψαν.

Κουράστηκα και κουραστήκαμε να διαβάζουμε κατηγορίες μεταξύ σας, απογοητεύτηκα από κάποιες συμπεριφορές και πολιτικές σας. Ξέρω θα κατηγορηθώ για ότι γράφω ξέρω ότι ίσως θα πάρω επίπληξη από την παράταξη της Δήμαρχου. Αλλά όταν μπήκα υποψήφια μαζί της μπήκα για το κάλο της πόλης που γεννήθηκα μεγάλωσα και δουλεύω. Θα μου πεις είσαι αντιπρόεδρος του ΚΕΒΡΕΦΟ. Εγώ μπήκα στο ΚΕΒΡΕΦΟ γιατί πρώτα εκπροσωπούσα τους γονείς και μετά την παράταξη στην οποία είχα βάλει υποψηφιότητα και ήξερα το θέμα. Σας λέω λοιπόν ότι εκεί είμαι για την σωστή και εύρυθμη λειτουργιά των παιδικών σταθμών και δεν εξυπηρετώ κανενός τα χατίρια. Μετά από όλο το εγκλεισμό μου στο σπίτι αναθεώρησα τις σκέψεις μου και είδα τα πράγματα αλλιώς και σύντομα θα δηλώσω παραίτηση και από το ΚΕΒΡΕΦΟ και από την παράταξη μου τη ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.

Εγώ αγαπώ την πόλη μου και δεν μπορώ να βλέπω όλα αυτά και αν ποτέ βρεθεί κάποιος ή κάποια που να αγαπάει την πόλη που ζούμε, έτσι όπως εγώ το σκέπτομαι θα δω. Σίγουρα μετά την παραίτησή μου θα γράφω θα καυτηριάζω και θα πρωτοκολλώ στο δήμο τα θέματα που απασχολούν τους γύρω μου , θα τιμήσω τους 250 ανθρώπους που με ψήφισαν αλλά και όσους γουστάρουν τον τρόπο της παρέμβασής μου.

Υστερόγραφο: ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΨΕΙ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Χριστίνα Παπαηλιοπούλου
Αντιπρόεδρος ΚΕΒΡΕΦΟ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ