Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην “Ανατολή Νέας Ιωνίας”

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ»
ΕΔΡΑ: ΧΑΛΚΗΣ 2 – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ,
TK 14232,Τηλ.: 2102772423
e-mail: ags.anatoli.stivos@gmail.com
www.ags-anatoli.gr

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ !!!!

Αγαπητά μέλη, αθλήτριες και αθλητές, προπονήτριες και προπονητές του Συλλόγου.

Πέρασαν δύο μήνες από την ημέρα που σταματήσαμε τις προπονήσεις μας. Πέρασαν δύο μήνες απομόνωσης και αγωνιστικής απραξίας. Πέρασαν δύο μήνες γεμάτοι με ανάμεικτα συναισθήματα.

Άγχος για την επόμενη ημέρα, ειδικά αν παρακολουθούσαμε τα δελτία ειδήσεων. Αγωνία για την υγεία μας και την υγεία των δικών μας ανθρώπων. Δυσανασχέτηση για την αποστολή αναφοράς στο 13033.

Αδημονία για την επιστροφή στην κανονικότητά μας. Αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα (ξανά!).

Επιτέλους η «κανονικότητα» έφτασε.

Από την ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΪΟΥ και 6:00 μμ ξεκινήσαμε τις προπονήσεις στο φυσικό μας χώρο, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ για την κατηγορία ΠΠΑ – ΠΚΑ και πάνω (μετά τη νεότερη ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού θα επιτρέπεται η είσοδος και σε παιδιά 13 ετών και άνω).

Στις 6:00 μμ θα είναι τα τμήματα αντοχής και οι υποψήφιοι των ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών, ενώ στις 7:00 μμ τα αγωνιστικά τμήματα δρόμων, αλμάτων και ρίψεων.

Φυσικά θα ακολουθήσουμε τα μέτρα και τις οδηγίες της ΓΓΑ και του ΣΕΓΑΣ προκειμένου να προστατεύσουμε  τη δική μας υγεία αλλά και του συνόλου.

Ξεκινάμε από μια διαφορετική βάση και με διαφορετικό τρόπο, αλλά η «ΑΝΑΤΟΛΗ» θα έρχεται κάθε μέρα στην ώρα της!

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γενικός Γραμματέας
Ευάγγ. Βασιλείου                                                        Νικ. Κοντουδάκης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατόπιν των οδηγιών της ΓΓΑ και του ΣΕΓΑΣ, για την είσοδο των αθλητών, των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ – Στρατιωτικών Σχολών και του τεχνικού προσωπικού στα στάδια, απαιτείται η συμπλήρωση ιατρικού ιστορικού και η έκδοση αντίστοιχα μιας ιατρικής βεβαίωσης.

Στον παρακάτω σύνδεσμο της ΓΓΑ θα βρείτε το έντυπο του ιατρικού ιστορικού αθλητή-αθλήτριας, το έντυπο αθλούμενου/ης και τεχνικού προσωπικού καθώς και το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης που θα πρέπει να συμπληρωθούν: https://www.gss.gov.gr/…/arti…/278-covid/2981-covid19-sports

Ο Ιατρός Καρδιολόγος κ. Αποστολόπουλος Αθανάσιος (Ελευθ. Βενιζέλου  56-62, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102752345, απέναντι από το «άγαλμα της μάννας» ) σε συνεργασία με το Σύλλογό μας, μπορεί άμεσα και με ελάχιστο κόστος να προχωρήσει στην εξέταση και την έκδοση της απαραίτητης ιατρικής βεβαίωσης.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ