Ξεκίνησαν τα όργανα στην προεκλογική μάχη, τι έχουμε ακόμα να δούμε…

Πλακώματα στο Δ. Σ., η κατασκήνωση στο Αλεποχώρι και καμπανάκι για την αγορά

Ξεκίνησαν τα όργανα στην προεκλογική μάχη. Δημοσιεύματα, εξώδικα, καταγγελίες και πάει λέγοντας. Κι αν υπάρχει κάτι στραβό θα φανεί, όμως τα έρμα τα προβλήματα της πόλης μη μείνουν στον πάγκο.

Περίπτερα εδώ, περίπτερα παρά πέρα, σε ελεύθερους χώρους, σε πλατείες, υποψήφιοι πηγαινοέρχονται, λίγοι οι περαστικοί που ενδιαφέρονται, πολλά τα φυλλάδια και οι αφίσες, αλλά ο πολιτικός διάλογος υποτυπώδης. Κάτι γίνεται με τα debates της εφημερίδας μας, αλλά αν δεν υπάρχει ο αντίλογος έτσι να ζεσταθούμε; Δεν βαριέσαι στις επόμενες εκλογές.

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο και η κόντρα μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων. Θωμαΐδου και Κουκουλάρης εναντίον Μανούρη και ανάποδα. Ο Γκότσης το βλέπει πιο πολιτικά, ενώ σκληραίνουν στην κριτική τους προς όλους η «Λαϊκή Συσπείρωση» και η «Εκτός Σχεδίου».

Δεκάδες υποψήφιοι-ες πέρασαν από τα γραφεία της ΙΟΝΙΑΝΕΤ για να γνωριστούν καλύτερα με την εφημερίδα μας και να παρουσιαστούν στα Μέσα μας. Κυριολεκτικά μείναμε έκπληκτοι από το τόσο καλό δυναμικό που έχουν οι παρατάξεις και που αμφιβάλλουμε αν έχει γίνει πλήρως αντιληπτό από τους επικεφαλής των παρατάξεων. Με όλους-ες γνωριστήκαμε ακόμα καλύτερα, ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε μετά τις εκλογές να συμπορευτούμε στα κοινά προβλήματα μέσα από διάλογο.

Μήπως είδατε κάποιος να νοιάζεται για την ουσία των Ευρωεκλογών; Συμφωνείς ή διαφωνείς με την Ε.Ε. αυτή τη στιγμή πολλά παίζονται στας Βρυξέλλας κι αν οι κάλπες βγάλουν ενισχυμένο το αυγό του φιδιού κλάφτα Χαράλαμπε.

Όσο για την Περιφέρεια μαύρα μεσάνυκτα, τόσο σημαντικός ο ρόλος της και πόσα λίγα γνωρίζουν οι συνδημότες μας. Κρίμα.

Χαμός έγινε από πολλούς που μας ρωτούσαν για τον εκκλησιαστικό παράγοντα και τον διαμαρτυρόμενο συμπολίτη για το έργο της Μητρόπολης στον Περισσό που μας στενοχώρησαν και αφιερώσαμε το προηγούμενο editorial. Και με τους δύο έγιναν οι αντίστοιχες συζητήσεις, και δόθηκαν εξηγήσεις οι οποίες μας κάλυψαν. Με τη σειρά μας αποσύραμε αυτά που γράψαμε γιατί ξέρουμε να κλείνουμε θέματα και παρεξηγήσεις.

Ενθουσίασε η ειδική έκδοση της εφημερίδας μας ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 που διανέμεται δωρεάν από δεκάδες καταστήματα σε όλη τη Ν. Ιωνία και που στις 3 πρώτες μέρες σχεδόν εξαντλήθηκε από τα περισσότερα σημεία της πόλης, ώστε χρειάστηκε να κάνουμε άμεση επανατροφοδότηση (για να δείτε όλα τα σημεία διανομής, πατήστε εδώ). Χρήσιμες πληροφορίες, άρθρα και πολλοί άξιοι υποψήφιοι παρουσιάζονται στις σελίδες του δίνοντας ένα άλλο χρώμα στην έγκυρη ενημέρωση που τόσο έχουμε ανάγκη. Κι αν σε κάποιο σημείο διανομής έχει τελειώσει επικοινωνήστε μαζί μας.

Τον καλύτερο εαυτό τους δίνουν όλα τα στελέχη της εφημερίδας μας σ’ αυτές τις εκλογές. Ο Βασίλης, ο εκδότης και διευθυντής μας παραπονιέται ότι κάθε μέρα ξεκινάει από τις 8 το πρωί και κοιμάται στις 2 μετά τα μεσάνυκτα, μιας και η ευθύνη του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ και του αναβαθμισμένου ΙΟΝΙΑΝΕΤ είναι πολύ βαριά, αλλά το αποτέλεσμα τον αποζημίωσε με το παραπάνω, η αεικίνητη Παναγιώτα, με πυρετό, δεν σταματάει να τρέχει όπου υπάρχει θέμα, παράδειγμα επαγγελματισμού, ο Απόστολος, η ήρεμη δύναμη, καλύπτει τα γεγονότα και βάζει νέους προβληματισμούς στις συζητήσεις μη μασώντας τα λόγια του, η Αλίσα με το κοφτερό μυαλό της και την εξαιρετική γνώση για τα τοπικά δρώμενα αναπτύσσει το ανανεωμένο ΙΟΝΙΑΝΕΤ σε νέα επίπεδα κι από πίσω ο Στάθης, ο Νίκος, οι τεχνικοί μας. Να πούμε για την Ευγενία που αλωνίζει και επιβλέπει όλα τα σημεία διανομής της εκλογικής έκδοσης, υπόδειγμα επικοινωνιακών δυνατοτήτων, την Ελένη την εξαιρετική γραφίστα μας, την Γιώτα από το marketing, το πιο χαμογελαστό κορίτσι της Ιωνίας που έχει σκλαβώσει τους επαγγελματίες της πόλης μας, την Σταυρούλα, τον Σταμάτη, τον Ξενοφώντα, τον Πότη, την Εύα, τον Μαρίνο, τον Αλέξη, όλοι ευσυνείδητα συνέβαλλαν τα μέγιστα. Μια Ομάδα, μια δημιουργική παρέα που γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, είναι περήφανη που τόσα κατάφερε τους τελευταίους 2 μήνες.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ