Ξεκινούν οι ομάδες δραστηριοτήτων και τα μαθήματα στην Εργ. Λέσχη Νέας Ιωνίας

Ξεκινούν οι ομάδες δραστηριοτήτων και τα μαθήματα στην Εργατική Λέσχη Ν. Ιωνίας. Αρχές Οκτωβρίου γίνονται οι εγγραφές στα υποστηρικτικά μαθήματα σε παιδιά Λυκείου, στο τμήμα μουσικής (εκμάθηση κιθάρας) και στο εργαστήρι επεξεργασίας εικόνας (photoshop)

Φέτος το μάθημα ξεκινά με “Α”- Ξεκινούν τα μαθήματα σε παιδιά Λυκείου

Φέτος το μάθημα στα περισσότερα σχολεία άρχισε με Αγώνα και καταλήψεις, ενώ στην Εργατική Λέσχη Ν. Ιωνίας συνεχίζουμε με Αγώνα και Αλληλεγγύη.

Eιδικά, φέτος μέσα στις δύσκολες συνθήκες, που διαμορφώνει η πανδημία, ενώ η εκπαίδευση και συνολικά η παιδεία δέχονται ολομέτωπη επίθεση, εμείς από την ομάδα εκπαιδευτικών της Λέσχης επιθυμούμε να στηρίξουμε την προσπάθεια μαθητών και μαθητριών λυκείου να ανταπεξέλθουν στην εκπαιδευτική διαδικασία, διοργανώνοντας για 8η συνεχή χρονιά υποστηρικτικά μαθήματα χωρίς αντίτιμό σε μαθητές/τριες λυκείου, σε παιδιά εργαζομένων, ανέργων, υποαπασχολούμενων και γονιών με χαμηλό εισόδημα.

Το εκπαιδευτικό μας έργο έχει και σκοπό να σπάσει, στον βαθμό που μπορεί, και τους ταξικούς φραγμούς που βάζει το υπάρχον εκπαιδευτικό σύστημα, π.χ τράπεζα θεμάτων και βάση του 10 . Ένα σύστημα, που παρά τις προσπάθειες της μεγαλύτερης μερίδας των εκπαιδευτικών, δεν δίνει την δυνατότητα στα παιδιά του όλο και διογκούμενου κομματιού της κοινωνίας που φτωχοποιείται, να έχουν πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Βεβαίως, η προσπάθειά μας δεν είναι επικεντρωμένη μόνο στην επιτυχία των παιδιών στις εξετάσεις τους, αλλά πολύ περισσότερο την -όσο μπορούμε- πιο πολύπλευρη ανάπτυξή των χαρακτήρων τούς. Γιατί θέλουμε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που να καλλιεργεί την κριτική σκέψη, την εναντίωση σε κάθε καταπίεση και αδικία, την σύγκρουση με την μισαλλοδοξία, τον ρατσισμό και τον φασισμό.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν ΔΕΥΤΕΡΑ 5/10

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της διάρθρωσης και των ωρών κάθε τμήματος, καλούμε όσους μαθητές/τριες θέλουν να συμμετέχουν στα μαθήματα να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 697 308 9911, στο ή μέσω e-mail στη διεύθυνση elni.ydragogeio@gmail.com .

Ομάδα εκπαιδευτικών Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας “Υδραγωγείο
http://ydragogeio.grydragogeio@gmail.com
Τηλ: 6973089911


Ξεκινούν τα μαθήματα κιθάρας για αρχάριους και προχωρημένους το Σάββατο 10/10. Δηλώστε συμμετοχή

Συνεχίζουμε και φέτος τα μαθήματα κιθάρας στη Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας “Υδραγωγείο”.

Ξεκινάμε το Σάββατο 10 Οκτώβρη

Το πρόγραμμα μαθημάτων θα είναι:
Τμήμα αρχαρίων κάθε Σάββατο 10:00 -11:30
Τμήμα μεσαίου επιπέδου κάθε Σάββατο 11:30 – 13:00
Τμήμα προχωρημένων κάθε Σάββατο 13:00 – 14:00

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλ. 6940980810 ή στέλνοντας μήνυμα στο mail μας: elni.ydragogeio@gmail.com, ή στη σελίδα μας στο fb: https://www.facebook.com/elni.ydragogeio/

Παίρνουμε τις κιθάρες μας και ξεκινάμε!


Εργαστήρι επεξεργασίας εικόνας – Ξεκινάμε

Συνεχίζουμε και φέτος τα μαθήματα επεξεργασίας εικόνας (Photoshop + Illustrator) στην Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας “Υδραγωγείο”. Θα δουλέψουμε σε επίπεδο αρχαρίων και προχωρημένων με επεξεργασία εικόνας, και εργαλεία επεξεργασίας, εφέ και επίπεδα (layers), με κανάλια και δημιουργία ανυσματικών γραφικών καθώς και με ενθέσεις φωτογραφιών και ψηφιακό μοντάζ.

Δηλώστε συμμετοχή: e-mail: elni.ydragogeio@gmail.com ή στα τηλ 6940 980810 & 6970 272515.
Ελ. Βενιζέλου 84 – Άγαλμα Μητέρας

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ