Ξεκινούν οι προπονήσεις στον Α.Γ.Σ. “Ανατολή Νέας Ιωνίας”

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ενημερώνει τα μέλη του, τους αθλητές και τις αθλήτριές του, αλλά και όλους τους φίλους του Συλλόγου και του Στίβου, ότι τη Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6.00 μμ. ξεκινούν μέσα στο Δημοτικό μας Στάδιο, οι προπονήσεις της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021, για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας.

Παρότι και αυτό το καλοκαίρι πέρασε πολύ γρήγορα και ίσως να μη το χαρήκαμε, εμείς της ΑΝΑΤΟΛΗΣ με χαρά και αισιοδοξία ξεκινάμε για 24η χρονιά τις προπονήσεις μας.

Η είσοδος του Σταδίου είναι από την οδό Ολυμπίας. Για να έρθουμε στα γραφεία του Συλλόγου, αμέσως μετά την είσοδο, κατεβαίνουμε τα σκαλάκια και κατευθυνόμαστε αριστερά για να βρεθούμε στην πλευρά του αγωνιστικού χώρου.

 Το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

 Για τις προπονήσεις θα τηρηθούν όλοι οι κανονισμοί και οι διατάξεις ασφάλειας που προβλέπονται από τις αρμόδιες αρχές.

Ελάτε στον ιστορικό Σύλλογο «ΑΝΑΤΟΛΗ», το Σύλλογο της ευγενικής άμιλλας, της αγωγής και της παιδείας, που από το 1996 καθιέρωσε το άθλημα του στίβου στη Νέα Ιωνία και στην ευρύτερη περιοχή.

Από το 1996 παρουσιάζει αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο (πολυετής οργανωτική υποστήριξη αγώνων – Μπλόκο Καλογρέζας, Αγώνες δρόμου για όλα τα σχολεία του Δήμου μας, Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων-  Επιστημονικές Ημερίδες, Γιορτές, ευρύ Κοινωνικό Έργο).

Για κάθε παιδί υπάρχει ένα αγώνισμα, που θα το μάθει σωστά και θα έχει ενδιαφέρον για να  προσέρχεται με χαρά σε κάθε προπόνηση.

Θα λειτουργήσει και αυτή την αγωνιστική περίοδο το τμήμα προπαρασκευής των υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικές Σχολές.

Τα μέλη, οι γονείς των παιδιών, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου και οι προπονητές και οι προπονήτριές μας αποτελούν τη μεγάλη οικογένεια, που έχει κοινά ενδιαφέροντα και στόχους.

Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε απόψεις  και να διαμορφώσουμε πάλι μαζί το φετινό πρόγραμμα, καθώς και το περιβάλλον που θα ζήσουμε για μία ακόμη χρονιά.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ & ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ & ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

κ. Βασιλείου Ευάγγελο (Πρόεδρο) τηλ.  6944786130

κ. Θεοδωρογιάννη Αναστάσιο (Γενικό Αρχηγό) τηλ.  6974634387

κ. Τσαγκαράκη Κώστα (Έφορο Δημ. Σχέσεων) τηλ. 6944275365

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ