Ξεκινούν οι προβολές στον θερινό κινηματογράφο “Νοσταλγία”

Cine Νοσταλγία _ Ηράκλειο Αττικής

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Στ. Καραγιώργη 2, Ηράκλειο Αττικής, 14121
2132000102-106
pressirakleio@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανοίγει για τις πόρτες του ο δημοτικός κινηματογράφος Νοσταλγία με όλα τα μέτρα προστασίας

«Παιχνίδια ζευγαριών» και «Φύγαμε» για τα παιδιά οι πρώτες ταινίες

Και φέτος τα καλοκαιρινά ραντεβού με το καλό σινεμά κλείνονται στη Νοσταλγία. Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ανοίγει για ακόμα ένα καλοκαίρι τις πόρτες του και περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης για να τους ταξιδέψει με ταινίες για μικρούς και μεγάλους. Αυτή την χρονιά όμως λίγο διαφορετικά. Εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία, η Νοσταλγία θα λειτουργήσει σύμφωνα με όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα των ειδικών για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού: με αποστάσεις μεταξύ του κοινού, με καθημερινούς καθαρισμούς κ.α.

Κατά τα άλλα, η Νοσταλγία θα ακολουθήσει το πρόγραμμα που έχουν μάθει οι φίλοι της δεκαετίες τώρα. Το δημοτικό σινεμά θα μας κρατά συντροφιά κάθε ημέρα, όλο το καλοκαίρι με δύο καινούργιες ταινίες την εβδομάδα και μια παιδική, πρώτης προβολής ή από τον κλασσικό κινηματογράφο, σε δύο παραστάσεις, 21.00 και 23.00 (παιδική ταινία κάθε Παρασκευή στην προβολή των 21.00).

Εκκίνηση την Πέμπτη 11 Ιουνίου με την ταινία «Παιχνίδια ζευγαριών» ενώ την Παρασκευή στις 21.00 η ταινία «Φύγαμε» για τους μικρούς μας φίλους.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα της Νοσταλγίας από το site του Δήμου iraklio.gr και από τις ιστοσελίδες για τον κινηματογράφο και την διασκέδαση.

Το Σινέ Νοσταλγία βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Κέας και Τερψιχόρης, στο κέντρο του Ηρακλείου, λίγα μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Για πληροφορίες, στην δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε. ΟΤΑ στο τηλέφωνο 2102773731.

«Έχουμε διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου ώστε να μπορέσει να υποδεχθεί με ασφάλεια για την δημόσια υγεία όλους τους φίλους του σινεμά που θα προτιμήσουν τη Νοσταλγία για την καλοκαιρινή τους βόλτα. Με προσοχή και απλές προληπτικές κινήσεις θα μπορέσουμε να χαρούμε το φετινό καλοκαίρι, να μην στερηθούμε την διασκέδασή μας. Σας περιμένουμε», το μήνυμα του προέδρου της ΚΕΑΕΔΗΑ, Νίκου Σπυρόπουλου.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ