Ξεκινούν τα μαθήματα σκακιού στην Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

15 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας έχει καθιερωθεί στα μάτια όλων ως ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους σκακιού στον νομό Αττικής. Η επιτυχία αυτή στηρίζεται κατά μεγάλο μέρος στην αφοσίωση, στην πολυετή εργασία και στην επιμονή των δασκάλων του Συλλόγου. Σημαντικός παράγοντας επίσης το ζεστό και οικογενειακό κλίμα του συλλόγου που απορρέει από την μικρασιατική καταγωγή μας και την στήριξη και την αγάπη που δείχνουν όλα τα μέλη της.

Άποψη του συλλόγου είναι ότι τα μαθήματα είναι αποδοτικότερα να γίνονται με την φυσική παρουσία των μαθητών.

Έτσι με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στον νέο κύκλο μαθημάτων σκακιού που αρχίζει με το σχολικό έτος, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο για τη σκακιστική περίοδο 2020-2021.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τις ανησυχίες όλων, η πρόθεση του συλλόγου είναι να διαφυλάξει κατά κύριο λόγο την υγεία όλων των εισερχομένων στο κτίριο και κατά δεύτερο να δείξει και με τη βοήθειά σας, ό,τι η ζωή δεν σταματάει μπροστά σε μία πανδημία αρκεί να έχουμε ακολουθήσει όλους τους κανονισμούς που απαιτούνται από την Πολιτική Προστασία και τα αθλητικά πρωτόκολλα και όλοι να δείξουμε συλλογική και ατομική ευθύνη.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι τα παιδιά θα πρέπει να προσέρχονται με μάσκες, τις οποίες θα φορούν σε όλη την διάρκεια του μαθήματος, μέχρι την απομάκρυνσή τους από το κτίριο. Δεν θα εισέρχονται στο κτίριο, μαθητές που δεν θα φορούν μάσκες.

Όσοι εκ των γονέων επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους στα μαθήματα σκακιού, παρακαλούμε να τηλεφωνήσουν στον κ. Νίκο Χατόγλου στο τηλέφωνο 6936-112045.

Εγγραφές θα γίνονται από Δευτέρα έως Πέμπτη στα γραφεία του συλλόγου (Αλατσάτων 27 Ν. Ιωνία) από τις 10:00 έως τις 13:00 μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. Θα βοηθούσε πολύ και λόγω συνθηκών οι εγγραφές να γίνονται εκτός διδακτικών ωρών.

Μέλη του Συλλόγου θα είναι στη διάθεση σας, ώστε να σας ξεναγήσουν στον χώρο των μαθημάτων και να σας δείξουν από κοντά πως θα λειτουργήσει φέτος η αίθουσα μαθημάτων σκακιού.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας.

                                                                        Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ